EEM Groepenkasten

Weersverwachting: Rustig najaarsweer

weersverwachting klazienaveen week 43 2016Vanochtend is het regionaal mistig en kan het verkeer hinder ondervinden. Verder zijn er vandaag veel wolkenvelden met soms zon en op de meeste plaatsen blijft het droog. Morgen is het met 14-15 graden vrij zacht. Bewolking wordt afgewisseld met soms zon.

Vanochtend kan het mistig zijn, maar gedurende de ochtend loopt het zicht op. In het noordoosten is het nog fris, want daar lag de temperatuur afgelopen nacht rond het vriespunt. Er is veel bewolking, maar op sommige plaatsen laat de zon zich goed zien. Er staat niet veel wind, maar in het (noord)westen neemt de wind geleidelijk wat toe.

Vanmiddag blijft vrij veel bewolking aanwezig, maar weet soms de zon even door te breken. De zuidwestenwind neemt geleidelijk toe naar matig boven land tot vrij krachtig in de kustgebieden. De middagtemperatuur varieert van 11 graden in het oosten van Groningen tot 14 in Zeeland.

Vanavond worden wolkenvelden met opklaringen afgewisseld. De wind wordt in de kustgebieden westelijk en blijft boven land zuidelijk. Op de Wadden waait het vrij krachtig. Het kan nevelig worden en de temperatuur daalt gedurende de nacht naar 11 graden aan de westkust tot 8 in het binnenland.

Weersverwachting komende dagen

Morgen kan het in de ochtend lokaal mistig zijn. Met een maximumtemperatuur van 14 of 15 graden is het een graadje zachter dan normaal. Tussen de bewolking door schijnt soms even de zon en op de meeste plaatsen blijft het droog. De zuidwestenwind is matig boven land en vrij krachtig aan zee.

Vrijdag is er veel bewolking, waarbij de meeste bewolking voor het noord(oosten)en is. Zeker in het noorden is een enkel spatje regen mogelijk, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Met maximumtemperaturen rond 15 graden blijft het aan de zachte kant. De wind is overwegend westelijk en waait matig tot vrij krachtig.

In het weekend beginnen de dagen op veel plaatsen met mist. ’s Nachts ligt de temperatuur rond 9 graden en overdag stijgt de temperatuur naar 14 of 15 graden. In het noorden is over het algemeen meer bewolking dan in het zuiden. Soms schijnt de zon en er valt nauwelijks tot geen regen.

(Bron: weeronline.nl / Afbeelding: weer.nl)Back To Top