EEM Groepenkasten

Wegen Hegeman en Klazienaveen scheiden

vv klazienaveen mark hegemanKlazienaveen – Na vier mooie jaren zullen hoofdtrainer Marc Hegeman en Klazienaveen afscheid van elkaar nemen.

In het seizoen 2012/2013 werd Marc Hegeman aangesteld als hoofdtrainer van Klazienaveen. Via de nacompetitie wist Klazienaveen promotie af te dwingen naar de 2e klasse. Hierin draait Klazienaveen jaarlijks mee in de (sub)top en is onder leiding van Hegeman dus een stabiele 2e-klasser geworden. Vier seizoenen is een hele tijd in het (amateur)voetbal en het bestuur van Klazienaveen is dan ook van mening dat het goed is om een nieuw gezicht voor de groep te zetten.

Hegeman

Aangezien Hegeman zelf ook nog twijfelde over zijn toekomst, kon hij zich vinden in het besluit van het bestuur. Desondanks doet deze twijfel niets af aan het enthousiasme dat nog altijd bij Hegeman aanwezig is. In de 2e klasse J ligt de strijd om de nacompetitie nog volledig open en men zal er dan ook alles aan doen om hierin een plaats te bemachtigen. Daarnaast zal het komende half jaar voor Hegeman in het teken staan van het afronden van zijn TC1-cursus.

Het bestuur gaat er dan ook van uit dat er over een half jaar met opgeheven hoofd teruggekeken kan worden op 4 mooie jaren onder het bewind van Hegeman. De komende tijd zal het bestuur op zoek gaan naar een nieuwe trainer. Sollicitaties kunnen alvast gemaild worden naar secretaris@vvklazienaveen.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top