EEM Groepenkasten

Wegracer Bobby Bos stapt over naar Duitse kampioenschap Superbike

bobby bos klazienaveen motor motorracenKlazienaveen – De 18-jarige wegracer Bobby Bos uit Klazienaveen komt het volgend seizoen uit in het open Duits Kampioenschap IDM in de Superbike-klasse.

Bos moet noodgedwongen uitwijken naar het buitenland. Hij wil graag hogerop, maar de wedstrijden om het Open Nederlands Kampioenschap van de KNMV zijn helaas verdwenen. Engeland is volgens Bos onbetaalbaar, dus kom je al snel uit op Duitsland.

Volgend seizoen krijg Bos de beschikking over een Yamaha R1M. Die motor moet nog worden opgebouwd.

MGM Racing Performance

Bos krijgt ondersteuning van het Duitse MGM Racing Performance van Michael Galinski. Dat betekent dat hij gebruik kan maken van de monteurs en data-engineer van het Duitse team. Het Nederlandse team van Bos is verder wel financieel zelfstandig.

Bos gaat als voorbereiding op het nieuwe seizoen 3 dagen testen op het circuit van Valencia.

Sponsoren gezocht

Voor het nieuwe seizoen geeft Bos een speciale presentatie / sponsoravond op zaterdag 11 maart van 20:00 tot 0:00 uur bij Café Halfweg Bargeroosterveld aan de Oosterveldse Straat 151 in Emmen. Op deze gezellige avond met eten, drinken en live muziek zullen de plannen van aankomend seizoen bekend worden gemaakt. Ook is er een verloting. De toegang is 35 euro, welke volledig in de sponsorpot komt voor Bobby Bos.

(Foto: Bobby Bos)
Tripadvisor NL 600x300


Back To Top