EEM Groepenkasten

Welkom bij Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken

Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken KlazienaveenU bent als inwoner van het gebied De Blokken van harte welkom in het nieuwe Welzijn- en Gezondheidscentrum, gevestigd in de voormalige Plus Supermarkt in het centrum van Klazienaveen.

In dit Welzijn- en Gezondheidscentrum staat u als inwoner centraal. Al uw vragen op het gebied van wonen, werk en inkomen, welzijn en zorg kunt u stellen aan de informatiebalie in het welzijn- en gezondheidscentrum. Onze deskundige vrijwilligers en professionals helpen u graag met de beantwoording van uw vragen.

Samen werkende organisaties

In het centrum werken de volgende organisaties samen;

Buurtzorg Nederland, De Trans, Gemeente Emmen (diverse afdelingen), GGD Jeugdgezondheidszorg, GGZ Drenthe, Icare Verpleging & Verzorging, Mediq uitleenpunt, MEE-Drenthe, Promens-care, Treant – Scheperziekenhuis (bloedprikken), VNN, Welzijngroep Sedna, Zorggroep Tangenborgh en sinds 1 januari zit ook De Toegang in ons centrum voor uw WMO vragen.

Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken Klazienaveen

Kom ook eens binnen kijken!

Ook zo nieuwsgierig hoe het nieuwe Welzijn- en Gezondheidscentrum er van binnen uitziet? U bent natuurlijk ook van harte welkom om even bij ons binnen te lopen en zelf een kijkje te nemen.

Openingstijden

De openingstijden van het gebouw zijn:

  • Maandag t/m donderdag: 8.00 – 16.00 uur,
  • Vrijdag: 8.00 – 13.00 uur.

Vanaf 8.00-12.00 uur is het gebouw open voor mensen die moeten bloedprikken. Van 9.00-12.00 uur kunt u binnenlopen met uw vraag. De gastdames zullen in eerste instantie deze vraag proberen te beantwoorden of een professional inschakelen. Na 12.00 uur wordt uw vraag wel aangenomen door de gastdames, zij leggen uw vraag bij de desbetreffende instantie neer. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.

Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken

Van Echtenskanaal NZ 161
7891 AJ Klazienaveen
Telefoon: (0591) 74 52 10Back To Top