EEM Groepenkasten

Welkoop aan de slag met boer Jan en Rianne van Boer zoekt Vrouw

Welkoop_Jan+rianneKlazienaveen/Texel-  Boer Jan en Rianne, bekend van ‘Boer zoekt Vrouw’ seizoen 2014/2015, gaan samenwerken met Welkoop, de landelijk opererende winkelketen met verstand van tuin & dier.

Als geen ander zijn ze ervaringsdeskundigen die graag bij Welkoop binnenlopen voor allerlei producten en advies: Jan en Rianne, wonend op een Texelse boerderij. De dieren die er rondlopen en de producten die er gemaakt worden, zijn divers. Dit vraagt om kennis en deskundigheid.

Voor advies en alles wat ze nodig hebben, lopen Jan en Rianne daarom graag bij Welkoop binnen. Bekend terrein, zo blijkt. “Ik ken Welkoop eigenlijk al van kinds af aan”, zegt Jan. “Wij kwamen er vroeger ook voor spulletjes voor op de boerderij.” Ook Rianne is een trouwe klant van Welkoop. “Al jaren ga ik voor voer voor mijn paarden en katten naar Welkoop.”

Vanaf februari 2016 zijn Jan en Rianne onder andere te zien in folders, advertenties en instructievideo’s en delen ze hun ervaringen met de rest van Nederland. Bij 1,9 miljoen huishoudens valt de eerste folder met Jan en Rianne vanaf aanstaande zaterdag op de mat.

Welkoop, verstand van tuin & dier

Welkoop is ooit ontstaan als servicepunt waar boeren allerlei benodigdheden voor hun bedrijf konden kopen. Dat is op enkele locaties al meer dan honderd jaar geleden. Precies genoemde agrarische achtergrond heeft ervoor gezorgd dat Welkoop kon uitgroeien tot een inmiddels eigentijdse winkelketen met 152 winkels door heel Nederland. Authentiek door het verleden. Gewaardeerd vanwege hoogwaardige producten en deskundigheid omtrent alles in relatie tot tuin & dier.

Verkozen tot beste winkelketen van 2015-2016

Eind 2015 is Welkoop verkozen tot beste winkelketen van 2015-2016. Zowel in de categorie Tuin als in de categorie Dierenspeciaalzaken. Hoge beoordelingen ten aanzien van kennis en kunde vormden hiervoor de basis. Ook het voeren van zowel A-merken als het hoogwaardige eigen merk speelde hierin een rol. Een kloppende prijs-kwaliteit verhouding en aanwezigheid van deskundig personeel maken de Welkoop-formule verder compleet. Zo is Welkoop Klazienaveen in 2015 verkozen tot de beste Welkoop winkel van Nederland.Welkoop_Jan+rianneBoer Jan en Rianne zijn enthousiast over hun samenwerking met Welkoop. “Eigenlijk wel heel speciaal en ook wel heel vertrouwd, want we komen er heel veel en al jaren”, zegt Rianne. De eerste Welkoopfolder waarin Jan en Rianne te zien zijn, valt vanaf aanstaande zaterdag op de mat.Back To Top