EEM Groepenkasten

Welkoop in de prijzen bij ‘Beste Winkelketen van Nederland’

welkoop klazienaveenKlazienaveen – Welkoop won donderdag 15 september zowel de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland 2016-2017 in de categorieën Tuin én Dierenspeciaalzaken als de Webshop Award in de categorie Tuin.

Het jaarlijkse onafhankelijke consumentenonderzoek ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’kent in Welkoop een even blije als terechte winnaar. Vooral omdat de prijzen gebaseerd zijn op de opinie en beleving van de consument.

Aan Beste Winkelketen van Nederland ligt een consumentenonderzoek ten grondslag. Hierbij beoordelen consumenten hun favoriete winkelketens op aspecten als prijs, service en assortiment. Hiermee is De Beste Winkelketen van Nederland de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Een verkiezing waaraan afgelopen jaar 400 winkelketens hebben deelgenomen. Maar liefst 400.000 consumenten hebben hun stem uitgebracht. De deelnemende winkelketens, verdeeld over verschillende categorieën zijn, stuk voor stuk A-merken die hun sporen in de branche ruimschoots hebben verdiend.

‘Niets belangrijker dan de waardering van de klanten’

“Winnen is natuurlijk altijd prettig,”, reageert Paul Burger, algemeen directeur Welkoop, “maar deze prijzen vooral omdat het hier een échte consumentenprijs betreft. Want voor elke organisatie is niets belangrijker dan steun en waardering van klanten. Daar doen we het voor, voor de klanten.”

Drie van de drie

Welkoop was dit jaar drie keer genomineerd en mag zich het komende jaar ook drie keer De Beste van Nederland noemen. Want zowel bij Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Tuin én categorie Dierenspeciaalzaken als bij de Webshop Awards categorie Tuin werd de hoofdprijs in de wacht gesleept. Vooral ten aanzien van de laatste categorie een opmerkelijke prestatie. “Een fantastisch moment.”, vervolgt Burger. “Vooral omdat wij onze webshop pas begin dit jaar hebben gelanceerd. Een groter compliment is nauwelijks denkbaar. Ik ben enorm trots dat de inspanningen van onze medewerkers, op kantoor en in de winkels, door onze klanten zijn beloond. Om deze geweldige overwinning te vieren en onze loyale klanten te bedanken voor hun stem hebben we gisterenavond direct een nieuwsbrief verstuurd met daarin een kortingsbon, te besteden in een van onze winkels. En onze online-klanten betalen voor de onlinebestellingen van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september geen verzendkosten.’ En uiteraard is er voor alle medewerkers taart!”

Over Welkoop

Met 152 winkels én een webwinkel, is Welkoop hét merk met verstand van tuin en dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat, dat is waar het bedrijf goed in is. Het assortiment kent vijf hoofdgroepen die ook in de winkels duidelijk herkenbaar zijn: Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. In deze categorieën voert Welkoop producten van A-merken én van eigen labels. De huismerken staan garant voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Welkoop heeft alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin en dier.

Welkoop Klazienaveen

Koriander 2
7891 WS Klazienaveen
Telefoon: (0591) 668 240Back To Top