EEM Groepenkasten

Welzijn- en Gezondheidscentrum in Klazienaveen zoekt gastvrouwen

Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken KlazienaveenKlazienaveen – Het Welzijn- en Gezondheidscentrum in Klazienaveen is op zoek naar gastvrouwen voor de woensdag- en donderdagmiddagen van 13.00 tot 16.00 uur.

De middagen zijn over het algemeen vrij rustig, maar het is prettig voor de bezoekers wanneer zij te woord worden gestaan door een representatieve gastdame. Zij kan informatie- en adviesvragen beantwoorden, hulpvragen aannemen en helpen bij het invullen van formulieren. Daarnaast verzorgt zij koffie en thee voor de gebruikers van het Centrum.

Je wordt opgenomen in een gezellig team van gastdames en ondersteund door professionals daar waar nodig is.

Lees ook: Welkom bij Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken

Reageren

Je kunt reageren op deze vrijwilligersvacature door je aan te melden bij: r.van.truijen@welzijngroepsedna.nl of h.boterman@welzijngroepsedna.nl.

Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken Klazienaveen

Openingstijden

De openingstijden van het gebouw zijn:

  • Maandag t/m donderdag: 8.00 – 16.00 uur,
  • Vrijdag: 8.00 – 13.00 uur.

Vanaf 8.00-12.00 uur is het gebouw open voor mensen die moeten bloedprikken. Van 9.00-12.00 uur kunt u binnenlopen met uw vraag. De gastdames zullen in eerste instantie deze vraag proberen te beantwoorden of een professional inschakelen. Na 12.00 uur wordt uw vraag wel aangenomen door de gastdames, zij leggen uw vraag bij de desbetreffende instantie neer. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.

Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken

Van Echtenskanaal NZ 161
7891 AJ Klazienaveen
Telefoon: (0591) 74 52 10Back To Top