EEM Groepenkasten

Wereldlichtjesdag Klazienaveen trekt veel belangstellenden

wereldlichtjesdagKlazienaveen – Zondagavond is er bij de oude ingang van het openbare kerkhof onder veel belangstelling Wereldlichtjesdag gehouden. Veel mensen van jong tot oud kwamen bijeen om hun kindje broertje, zusje of naaste te herdenken die hun zijn ontvallen.

Bij aankomst werden er kaarsen uitgedeeld en konden mensen die dat wilden, iets schrijven op een hartje en vervolgens in een boom hangen. Tijdens de bijeenkomst werden gedichten voorgelezen en passende liederen met muziek ten gehore gebracht. Vervolgens werd de grote kaars van Wereldlichtjesdag aangestoken, hieraan kon men vervolgens de ontvangen kaars mee aansteken. wereldlichtjesdagTijdens deze plechtige en indrukwekkende bijeenkomst werd er een herdenkingsplaquette Wereldlichtjesdag onthuld door Patricia van Harteveld, gesponseerd door Tromp& Roggen.

Na afloop werden de deelnemers in de gelegenheid gesteld een bezoek te brengen aan het kerkhof. Hierna werd er warme chocolade melk geschonken voor de liefhebbers, en speciaal voor de kinderen was er een gelukspoppetje. Al met al opnieuw een indrukwekkend samenzijn in Klazienaveen.

>> Meer foto’s

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top