EEM Groepenkasten

Werkgevers inspireren werkgevers tijdens inspiratiebijeenkomsten

werkgevers inspireren klazienaveen emmen drentheRegio – Op 16 en 18 mei worden vanuit het Werkgeversservicepunt Drenthe 2 inspiratiebijeenkomsten georganiseerd waarbij een aantal inspirerende werkgevers in het zonnetje worden gezet.

Deze werkgevers komen hiervoor in aanmerking, omdat zij met succes werkplekken aanbieden aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tegelijk stimuleren zij andere werkgevers om hetzelfde te doen.

In het zonnetje

Door werkgevers in het zonnetje te zetten wordt in de arbeidsmarktregio Drenthe een beweging op gang gebracht, waarmee zij andere werkgevers inspireren om ook werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. In februari zijn de eerste werkgevers in het zonnetje gezet en deze verhalen zijn inmiddels terug te vinden op: www.wspdrenthe.nl/werkgeversinspireren.

Inspiratiebijeenkomsten

Werkgevers die zich willen laten inspireren zijn welkom bij één van de inspiratiebijeenkomsten:

  • 16 mei: 15.00 – 17.00 uur, Wildlands Adventure Zoo, Raadhuisplein 99 in Emmen
  • 18 mei: 12.00 – 14.00 uur, Almed Assembling, Dieselstraat 3 in Hoogeveen

Aanmelden

Aanmelden kan via de website: www.wspdrenthe.nl.

Werkgeversservicepunt Drenthe

Het Werkgeversservicepunt Drenthe is een samenwerking van 7 Drentse gemeenten: De Wolden, Hoogeveen, Midden-Drenthe, Coevorden, Borger-Odoorn, Emmen, het UWV en 2 sociale werkbedrijven. Zij brengen gemotiveerde medewerkers en werkgevers samen en bieden informatie, advies en ondersteuning op het gebied van werving & selectie, vergoedingen, invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen en social return on investment en de invulling van de banenafspraak. Kijk voor meer informatie op: www.wspdrenthe.nl.Back To Top