EEM Groepenkasten

Werkgroep Historisch Klazienaveen

trambrug klazienaveen met autosKlazienaveen – Ons dorp heeft een relatief korte geschiedenis. Wel een mooie en indrukwekkende geschiedenis waarin het dorp van een paar veenketen is veranderd in een modern en levendig dorp.

In de loop der jaren hebben een groot aantal Klazienaveners zich bezig gehouden met de geschiedenis van Klazienaveen. Dat heeft geleid tot een aantal boeken en regelmatig artikelen in onder meer onder meer de Dorpskrant Klazienaveen en op www.klazienaveen24.nl.
Een historische werkgroep ontbrak echter nog steeds.

Daar gaat nu verandering in komen, want Lammert Schoonewille van www.klazienaveen24.nl en Jans Jagt van de Dorpskrant Klazienaveen hebben het initiatief genomen om tot een volwaardige Werkgroep Historisch Klazienaveen te komen.

Uitnodiging voor belangstellenden

Graag nodigen zij belangstellenden uit bij het tweetal aan te sluiten om de geschiedenis van Klazienaveen nog beter in beeld te brengen.

Het telefoonnummer van Lammert Schoonewille is 06 – 53 54 53 76 en van Jans Jagt 06 – 19 87 51 14.

Origineel beeldmateriaal

Ook origineel beeldmateriaal (foto’s, ansichtkaarten, video’s, dia’s en dergelijke) is van harte welkom. Wij scannen dat graag in, waarna u het originele materiaal uiteraard weer terug krijgt. Heeft u origineel beeldmateriaal dat wij mogen inscannen? Stuur dan een e-mail naar redactie@klazienaveen24.nl.Back To Top