EEM Groepenkasten

Werkzaamheden spoorwegverbinding Emmen-Mariënberg

spoor, ns, reizen, railsRegio – Het komende weekend op zaterdag 3 en zondag 4 oktober rijden er tussen Emmen en Mariënberg geen treinen vanwege werkzaamheden op het traject Emmen-Zwolle.

Tussen Emmen- Coevorden worden bussen ingezet en tussen Coevorden-Zwolle rijden de treinen volgens een gewijzigde dienstregeling. De treinen kunnen niet stoppen Gramsbergen, er worden tussen Coevorden-Gramsbergen-Hardenberg bussen ingezet. Reizigers dienen daarom rekening te houden met extra reistijd van circa een half uur.

Vervangende bussen

Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig. Dit kan een eenmalige chipkaart zijn of een OV-chipkaart, waarmee is ingecheckt op het betreffende treinstation. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. Arriva kan bestaande aansluitingen niet garanderen. De vertrektijden van de bussen zijn vooraf te raadplegen via de website www.arriva.nl of telefonisch op te vragen via 0900 – 9292 (€ 0,70 p.m.).

Het is vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk om een fiets mee te nemen. Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen wordt geadviseerd hun reis vooraf kenbaar te maken via 0900 – 202 20 22 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.). Arriva zorgt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi.

Link naar Werk aan het spoor

Tripadvisor NL 600x300
from to
Mobiliteit


Back To Top