EEM Groepenkasten

Wethouder Bouke Arends opent tweede Walk4Energy

wethouder, bouke arendsOranjedorp – Zondag 1 oktober maakt Bouke Arends, wethouder van o.a. sport, om 9.00 uur bekend wie de cheque ter waarde van € 50.000,- in ontvangst mag nemen.

Naast de fantastische opening maken heel veel vrijwilligers het samen iedereen enorm naar de zin. Muziekoptredens variërend van East Hillside Band, Nederbiet en Oldrocks tot Eemslander Shanty’s. Dansoptredens van de Shining Boots, pizza bakken langs de route, rijden met de trein langs de Veenvaart, lekkere veenbeskoeken met koffie bij Thee- en Koffieschenkerij De Groene Trambrug, heerlijke soep bij Melody en nog veel meer leuke initiatieven bij d’Aole Turfstee of langs de vele routes die zijn uitgezet.

Vooraf aanmelden hoeft niet, maar mag wel. De eerste 500 aanmelders zijn verzekerd van een leuke herinnering, dus wil jij ook, geef je dan op via www.energy4kids.nl.

Stichting Energy4Kids

Het inschrijfgeld van alle wandelaars komt volledig ten goede aan de Stichting Energy4Kids. Er is nog geen medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingziekte, 0% van hen wordt niet volwassen en 50% overlijdt voor hun 10e verjaardag! Stichting Energy4Kids financiert wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en de behandeling van energiestofwisselingziekten. Daarnaast investeert Energy4Kids in veelbelovende onderzoeken die de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingziekte kunnen verbeteren.

Voor meer informatie zie ook www.energy4kids.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top