EEM Groepenkasten

Wethouder Kleine opent Avond4daagse in Erica 5 – 8 juni

erica wandel4daagse wandelen op erica wethouder robert kleineErica – 2018 is het lustrumjaar van Wandelen op Erica! In 2013 werd de werkgroep Wandelen op Erica in het leven geroepen en is de Avond4daagse met veel enthousiasme ontvangen. Het evenement is sindsdien behoorlijk gegroeid en wordt jaarlijks georganiseerd.

Om het lustrum te vieren wordt het startsein van de Avond4daagse op Erica op 5 juni door wethouder Robert Kleine gegeven. De Avond4daagse op Erica is een gezonde avond4daagse.

erica wandel4daagse wandelen op erica wethouder robert kleine

Wandelen is gezond

Wandelen is een van de gezondste manieren van bewegen en is bovendien ook nog eens erg leuk om te doen! Kinderen ervaren door het meedoen aan de Avond4daagse het plezier van bewegen en tegelijkertijd het goede gevoel van iets te volbrengen. Om die reden is ervoor gekozen om van de Avond4daagse in Erica een gezonde Avond4daagse te maken. Dit betekent dat de rustpunten zo gezond mogelijk zullen zijn en dat er veel aandacht is voor beloningen bij de intocht die leuk zijn, maar ook gezond! Denk bijvoorbeeld aan een bloemetje of een speelgoedje.

Emmen Gezond

Emmen Gezond stimuleert de deelnemers van de Avond4daagse door op de openingsavond (5 juni) een presentje uit te delen aan alle wandelaars op vertoon van de startkaart(en).

erica avond4daagse wandelen op erica

(Foto’s: Marielle Hensums)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top