EEM Groepenkasten

Wie heeft slachtoffer kofferbakmoord Stieltjeskanaal om het leven gebracht?

kofferbakdode auto mercedes opsporing verzocht kofferbakmoord onderzoek stieltjeskanaalKlazienaveen/Stieltjeskanaal – Wie heeft de 31-jarige Ralf Meinema uit Klazienaveen om het leven gebracht? De politie weet nog altijd niet wie het slachtoffer van de kofferbakmoord in het Stieltjeskanaal heeft omgebracht. Dinsdag wordt daarom in het programma Opsporing Verzocht opnieuw aandacht besteedt aan de moord.

Kofferbakmoord

Eind vorige jaar is het slachtoffer omgebracht. Zijn levenloze lichaam werd gevonden in de kofferbak van een Mercedes in het Stieltjeskanaal. De Mercedes hing half in het water met de neus naar beneden. De kofferbak stak nog boven het water uit. Tot nu toe heeft de politie nog steeds niet losgelaten hoe de Klazienavener om het leven is gebracht.

De politie deed afgelopen zomer opnieuw onderzoek bij het Stieltjeskanaal, waarbij onder andere duikers het kanaal in gingen. Die zoektocht leverde echter niets op.

Onderzoek Stieltjeskanaal

In de volksmond wordt deze raadselachtige zaak de ‘kofferbakmoord’ genoemd. De politie zelf spreekt van het onderzoek Stieltjeskanaal, aldus een woordvoerster. Bij de Hondsrugweg in Emmen heeft de politie vrijdag een grote lichtbak geplaatst met daarop de tekst ‘Kijk 6 februari naar Opsporing Verzocht’. De politie hoopt daarmee dat zoveel mogelijk mensen naar de uitzending kijken. Over de inhoud van de uitzending worden geen mededelingen gedaan.

Nieuwe aanknopingspunten

Tot nu toe zit er weinig schot in de zaak. De politie hoopt met de aandacht in Opsporing Verzocht op nieuwe aanknopingspunten.

Opsporing Verzocht is dinsdagavond 6 februari 2018 om 20.30 uur te zien op NPO1.

(Bron: dvhn.nl/RTV Drenthe / Afbeelding: politie.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top