EEM Groepenkasten

Wie wordt de Beste Plus van Nederland?

plus fischer beste van nederland piraten festival utrecht central studioKlazienaveen – Vanavond gaat het gebeuren! Wie wordt de Beste PLUS van Nederland? PLUS Fischer uit Klazienaveen zit in ieder geval bij de Top 10. Vanavond wordt tijdens een groot festival in de Central Studio’s in Utrecht bekend gemaakt wie de beste Plus van Nederland is.

PLUS Fischer is met 2 volle bussen naar het PLUS festival toe. Iedereen is verkleed als piraat. Eerst wordt er natuurlijk voor de inwendige mens gezorgd. Tegen 22.45 uur vanavond wordt dan bekend gemaakt wie zich de beste PLUS van Nederland mag noemen. Ook de nummers 2 en 3 vallen in de prijzen.

255 PLUS supermarkten

Alle 255 PLUS supermarkten hebben deelgenomen aan de interne competitie om de felbegeerde titel in de wacht te slepen. PLUS laat hiermee zien dat zij werk maakt van de ambitie om de beste servicesupermarkt van Nederland te zijn. NA verschillende voorrondes en een halve finale zijn er nog 10 PLUS supermarkten, waaronder PLUS Fischer uit Klazienaveen, over in de strijdt om de titel. Vanavond, zaterdag 18 april 2015, tijdens een feestelijke finaleavond in Central Studios in Utrecht, wordt bekend gemaakt wie de beste PLUS is.Back To Top