EEM Groepenkasten

Wie wordt de winnaar van de allereerste “Zuidoosthoek-Cup”?

TC_Rackem, tennis

Foto: (C) MSL

Klazienaveen – Er is een nieuwe uitdaging voor tennissers in de regio: Wie wordt de eerste winnaar of winnares van de Zuidoosthoek-Cup? Traditiegetrouw organiseren LTV Vesna, TC Rackem en CTC Coevorden ook in 2015 hun open toernooien. Het Vesna Open, het Rackem Open en het Vince Design Open zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot populaire toernooien, waar veel spelers aan mee doen.  De gastvrije en sportieve sfeer maken deze drie toernooien voor menig tennisser tot de hoogtepunten van het tennisseizoen.  Er wordt fanatiek gestreden op de baan, maar daarna is het voor spelers en supporters vaak bijzonder gezellig tot in de kleine uurtjes.

Zuidoosthoek-Cup

Enige tijd geleden ontstond het idee bij de drie clubs om een gezamenlijke prijs in het leven te roepen. Een supercup, voor een speler of speelster, die aan alle drie toernooien heeft mee gedaan en aan het eind de meeste punten heeft behaald:  de Zuidoosthoek-Cup! Het leuke van deze cup is dat iedereen hem kan winnen, ongeacht sterkte of de categorie waar je in speelt. Er zijn punten te winnen voor een 1e en 2e plaats in een categorie en voor een 3e of 4e plaats die in een halve finale is behaald. Ook telt het aantal gewonnen wedstrijden mee. Voorwaarde is dat je op alle drie de toernooien inschrijft en speelt!

Spelregels

Ook tennissers van andere tennisverenigingen kunnen meespelen voor de Zuidoosthoek-Cup. Op de toernooien krijg je uitleg over de Zuidoosthoek-Cup en de spelregels (onder andere via een Zuidoosthoek-Cup kaart, waarop je je score kunt bijhouden). Uiteindelijk zal op de finaledag van het laatste toernooi, het Vince Design Open, bekend worden gemaakt wie de winnaar en de winnares zijn van de Zuidoosthoek-Cup.  Zij krijgen ieder een geldprijs van 75,- euro en een wisselbeker. Uiteraard zullen de winnaars van deze eerste Zuidoosthoek-Cup flink in het zonnetje worden gezet.

Inschrijving

De inschrijvingsmogelijkheid voor de drie toernooien is intussen geopend op  www.toernooi.nl.
Het Rackem Open is van 12 t/m 21 juni 2015 in Klazienaveen.
Het Vesna Open Tennis Toernooi is van 14 t/m 23 augustus 2015 in Veenoord.
Het Vince Design Open is van 31 augustus t/m 6 september 2015 in Coevorden.

Informatie

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met:
. Berno Beukeveld van CTC Coevorden via tel nummer 06-53377948
. Frans Soppe van TC Rackem  via tel nummer 06-11052388
. Ramon ter Stege van LTV Vesna via tel nummer 06-22382825

from to
Sport


Back To Top