EEM Groepenkasten

Wijnproeverij voor Stichting Energy4Kids

wijnproeverij betty enninga energy4kids e4k 2015 - 01Oranjedorp – Vrijdag 13 november jongst leden werd er in huize Enninga een wijnproeverij gehouden voor stichting Energy4kids! Een stichting die zich inzet voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Het grootste gedeelte van het opbrengst wordt besteed aan onderzoeken en het vinden van de juiste medicatie. Zo ook met deze proeverij.

De woonkeuken werd omgetoverd tot een gezellige proeverij. In totaal waren er 25 personen, een hele woonkeuken vol! Toen iedereen er was vertelde ik eerst iets over de stichting, waar deze zich voor inzet en even een korte uitleg over kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

wijnproeverij betty enninga energy4kids e4k 2015 - 01

Marco Boelen, presentator van de proeverij, vertelde die avond vol passie over (w)elke soort wijn die werd ingeschonken. Het waren wijnen uit diverse landen. We begonnen met de witte wijnen en eindigden met een heerlijke, maar ook zware port.

Het was leuk om te zien dat er veel verschillende mensen met veel verschillende smaken zijn. Sommige wijnen waren heerlijk, maar ik heb ook wijnen geproefd waarbij mijn kaken helemaal samentrokken, bbrr. Gelukkig mochten we de wijnen die we niet lekker vonden gewoon weer uitspugen in een daarvoor bestemde emmer.

wijnproeverij betty enninga energy4kids e4k 2015 - 01

Tussen de bedrijven door werden er heerlijke hapjes geserveerd, die waren gemaakt door Cobi Dekker van www.aantafelcatering.nl.
Er werd veel geluisterd, gekletst, gelachen en verkocht, al met al een gezellige avond.

Gelukkig en zeer verstandig hadden de gasten een taxi naar huis geregeld, want glaasje op, laat je rijden!

Foto’s deze avond werden gemaakt door Jeanette Kiers van www.JKBfotografie.wordpress.com.

Een super leuke avond, voor een goed doel!!

Betty Enninga.

wijnproeverij betty enninga energy4kids e4k 2015 - 01

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top