EEM Groepenkasten

Win een rondleiding bij het nieuwe Dierenpark

Gemeen Emmen First Klazienaveen Cees Bijl

Emmen – Emmen First! “de gemeente Emmen heeft heel wat te bieden en laten wij dat met elkaar uitdragen”. Dit waren woorden uit de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Bijl. Om dit kracht bij te zetten daagt de burgemeester alle inwoners van de gemeente Emmen uit om een week lang via twitter te laten zien wat de gemeente Emmen te bieden heeft.

Vrijdagavond 2 januari heeft burgemeester Bijl zijn nieuwjaarstoespraak gehouden in theater de Muzeval. De burgemeester sprak over zaken die spelen in de wereld en richtte zich met name op de gemeente Emmen. Hij vroeg de provincie en andere gemeenten om samen te werken op het gebied van werkgelegenheid en stelde de provincie voor om een IVO op te stellen. Een investeringsagenda voor Oost-Drenthe. Juist omdat in dit gebied de banen zo nodig zijn.

Veiligheid in de gemeente

De burgemeester sprak over de zorgtaken en de Participatiewet waar de gemeente verantwoordelijk voor wordt. Veiligheid in de gemeente. De gemeente Emmen staat nog steeds op nummer 1, als veiligste gemeente van de 50 grootste gemeenten in Nederland. Hij sprak over mooie en droevige zaken en belichtte de punten die de gemeente Emmen te bieden heeft. Diverse topevenementen, onder andere een wereldbakker en het beste café van Nederland. Een theater en een nieuw dierenpark in aanbouw. De burgemeester sloot zijn toespraak af met de kreet ‘Emmen First’. “De gemeente Emmen heeft veel te bieden, laten wij dat met z’n allen uitdragen”. Lees hier de volledige toespraak van burgemeester Bijl (45.29 KB)(Lees voor).

Twitter je selfie!

Wil jij kans maken op een rondleiding bij het nieuwe Dierenpark in aanbouw? Draag dan uit wat de gemeente allemaal voor jou te bieden heeft. Dit doe je door een selfie te maken op een plek waarmee jij laat zien wat de gemeente Emmen te bieden heeft. Twitter de foto met #GemeenteEmmen. Doe dit voor 10 januari, hierna kiest de burgemeester de winnende selfie. De maker van deze selfie wint een rondleiding bij het nieuwe Dierenpark in aanbouw.

De winnaar wordt bekend gemaakt via twitter. Houd daarom in de week van 12 januari het twitteraccount van de gemeente Emmen in de gaten.Back To Top