EEM Groepenkasten

Win een vuurwerkpakket bij Welkoop Klazienaveen 3e ronde

like-en-win welkoop klazienaveen vuurwerkKlazienaveen – Welkoop Klazienaveen houdt 3 weken lang een grandioze Like, Deel & Win actie, waarbij iedere liker en/of deler kans maakt op het winnen van een vuurwerkpakket. Ronde 1 is gewonnen door Carina Peters, ronde 2 is gewonnen door Clara De Jonge. Word jij de winnaar van de 3e en laatste ronde?

Win je eigen vuurwerkpakket

Welkoop Klazienaveen heeft in samenwerking met Klazienaveen24.nl 3 weken lang een leuke actie, waarbij iedereen een leuk vuurwerkpakket kan winnen. Drie weken lang, in week 50, week 51 en week 52 gaat Welkoop Klazienaveen een knallend pakket weggeven! Op de facebookpagina van Klazienaveen24.nl zal een Like, Deel & Win-actie worden gehouden. Houdt daarom de facebookpagina van Klazienaveen24.nl en deze actie goed in de gaten!

Winnaars vuurwerkpakket

Elke actieweek zal het vuurwerkpakket worden verloot onder de likers en delers van de actie. Elke vrijdag, 3 weken lang, zal het vuurwerkpakket onder de likers en delers worden verloot. De winnaars worden via facebook bekend gemaakt en krijgen een uitnodiging om hun prijs in ontvangst te komen nemen op dinsdag 29 december aanstaande om 17.00 uur.

Winnaars eerste 2 Like, Deel en Win acties

De winnares van de eerste ronde is Carina Peters, de winnares van de tweede ronde is Clara de Jonge. Zij hebben  inmiddels een uitnodiging ontvangen om hun pakket op te komen halen op dinsdag 29 december a.s. om 17.00 uur in de winkel van Welkoop in Klazienaveen. Word jij de volgende winnaar?

Lees ook: Winnaar Welkoop Vuurwerkactie week 50: Carina Peters
Lees ook: Winnaar Welkoop Vuurwerkactie week 51: Clara De Jonge

Let dus goed op. Vandaag is alweer de 3e en laatste Like, Deel & Win-actie gestart. Doe mee en win dat vuurwerkpakket!welkoop klazienaveen vuurwerk 2015 6Back To Top