EEM Groepenkasten

Win een vuurwerkpakket bij Welkoop Klazienaveen

welkoop klazienaveen vuurwerk 2015Klazienaveen – Welkoop is wederom de grootste vuurwerkverkoper van Nederland. De retailer met meer dan 100 verkooppunten is grootste aanbieder met mooi, veilig en betrouwbaar vuurwerk. Reden voor Welkoop Klazienaveen om dat te vieren met een leuke actie.

Grootste vuurwerkverkoper

Winkelketen Welkoop is met 105 vuurwerk verkooppunten wederom de grootste vuurwerkverkoper van Nederland. Welkoop heeft elke jaar weer het mooiste vuurwerk. Daarnaast verkoopt de winkelketen onder andere het zeer veilige Pyromould® vuurwerk. De voorverkoop is al begonnen en loopt tot en met maandag 28 december 2015. Bestellen kan in de winkels én online.

Professionele pakketten voor ieder budget

Nieuw dit jaar zijn de complete vuurwerkpakketten die garant staan voor spectaculaire shows. De vuurwerkspecialisten van Welkoop hebben pakketten samengesteld voor ieder budget. Vertrouwd, veilig en makkelijk. Vuurwerk vast bestellen zodat je het alleen nog maar op hoeft te halen bij Welkoop Klazienaveen tijdens één van de vrije verkoopdagen kan op www.goedvuurwerk.nl.

welkoop klazienaveen vuurwerk 2015 6

Voorkom ongelukken: veilig en betrouwbaar vuurwerk

Met Pyromould® in het assortiment biedt Welkoop veilig en betrouwbaar vuurwerk. Pyromould® heeft een gepatenteerde volledig machinale productie. De effecten van het vuurwerk zijn daarom altijd hetzelfde. En omdat het zwaar en stabiel is, is omvallen vrijwel onmogelijk. Pyromould® is ook nog eens milieuvriendelijk, het wordt gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

Win je eigen vuurwerkpakket

Welkoop Klazienaveen heeft de komende weken in samenwerking met Klazienaveen24.nl een leuke actie, waarbij iedereen een leuk vuurwerkpakket kan winnen. Drie weken lang, in week 50, week 51 en week 52 gaat Welkoop Klazienaveen een knallend pakket weggeven! Op de facebookpagina van Klazienaveen24.nl zal een like-en-win actie worden gehouden. Houdt daarom de facebookpagina van Klazienaveen24.nl en deze actie goed in de gaten!

Winnaars vuurwerkpakket

Elke week zal, bij minimaal 750 likes het vuurwerkpakket worden verloot onder de likers van de actie. Elke vrijdag, 3 weken lang, zal het vuurwerkpakket onder de likers worden verloot. De winnaars worden via facebook bekend gemaakt en krijgen een uitnodiging om hun prijs in ontvangst te komen nemen tijdens de vrije verkoopdagen op 29, 30 of 31 december aanstaande. De exacte datum en tijd daarvoor worden zo vroeg mogelijk bekend gemaakt.

Let dus goed op. Morgen start al de eerste like-en-win-actie. Doe mee en win dat vuurwerkpakket!

welkoop klazienaveen vuurwerk 2015 6Back To Top