EEM Groepenkasten

Windows 10 op 29 juli beschikbaar voor de legale gebruiker

windows 10Klazienaveen – Binnen een afzienbare tijd zal Windows 10 beschikbaar zijn voor de legale gebruikers van Windows 7, 8 en 8.1.De aanmeldingsprocedure voor het gratis updaten van de op Windows 7, 8 en 8.1 werkende machines, zijn ondertussen op vrijwel alle Windows 7 systemen zichtbaar. Dit is te zien aan het nieuwe Windows icoontje rechtsonder op de taakbalk in uw scherm.

Activatie

Om aanspraak te kunnen maken op de gratis upgrade, moet  hiervoor moet rechtsonder op het  Windows icoontje geklikt worden voor een activatie. Hiervoor is men verplicht zich aan te melden met een geldig emailadres voor de gratis update naar versie 10. Na de registratie krijgt men geruime tijd later op het opgegeven emailadres een bevestigingsmail. De download zal starten zodra de gehele nieuwe Windows 10 versie beschikbaar is. Naar verwachting van Microsoft zal dit jaar zo rond de 29e juli zijn. Er schijnen wel wat verbeteringen te zijn aan het pakket, waaronder het zo verafschuwde Windows 8 en 8.1 menu. Vrijwel alle gebruikers gingen na de installatie van Windows 8 en 8.1 over naar een alternatief menu in plaats van het door Microsoft aangeboden 8 of 8.1 menu.

Wel of niet installeren

Het gehele Windows 10 software pakket zal circa 3 GB zijn en automatisch worden gedownload. Hierna kunt u als gebruiker zelf bepalen of u Windows 10 wel of helemaal niet wilt installeren, of op een door uzelf gekozen moment. Het aanbod van Microsoft van het gratis Windows 10 softwarepakket is maximaal een jaar geldig. Nog even geduld hebben dus.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top