EEM Groepenkasten

Winkelweek spectaculair afgesloten met Moonlight Presentation Shopping

fontein lichtshow watershow muziekshow moonlightpresentation shopping knotsgekke winkelweek klazienaveenKlazienaveen – De Knotsgekke Winkelweek in Klazienaveen is inmiddels in volle gang. Aankomend weekend gaat het echter pas echt gebeuren!

Afsluiting winkelweek

Ter afsluiting van de winkelweek is er namelijk Moonlight Presentation Shopping in het centrum van Klazienaveen van 17.00 tot 22.30 uur.

Aanstaande zaterdag 24 oktober is namelijk de avond waarop de ondernemers zich aan u presenteren door middel van de laatste trends en de leukste koopjes! En natuurlijk als klap op de vuurpijl een spetterende show! Dit mag u niet missen!

Zaterdag zijn de winkels tot maar liefst 22.00 uur geopend. Dan is er een markt met diverse handelsproducten en zijn er horecakramen uit heel Klazienaveen. Het wordt weer erg gezellig met hapjes, drankjes, muziek, sfeerverlichting over het water, trends, koopjes en volop presentaties.

Spectaculaire water-, licht-, muziekshow

Direct na sluitingstijd van de winkels om 22.00 uur is er een spectaculaire water-, licht- en muziekshow boven het kanaal in het centrum van Klazienaveen, tussen Schip 1 en Schip 2. Dit belooft een enorm fonteinenspektakel te worden in de trend van de fonteinen in Las Vegas of Barcelona. Een afsluiting die u dus absoluut niet kan en niet wilt missen!

Winkelen


Back To Top