EEM Groepenkasten

Winnaar Welkoop Vuurwerkactie week 51: Clara De Jonge

like-en-win welkoop klazienaveen vuurwerkKlazienaveen – De 2e winnaar van de Welkoop Klazienaveen actie “Win een vuurwerkpakket” is gewonnen door Clara De Jonge.

Clara, van harte gefeliciteerd! Jij kunt, net als de overige winnaars, je vuurwerkpakket ophalen op dinsdag 29 december 2015 om 17:00 uur in de winkel van Welkoop Klazienaveen.  In week 50 heeft Carina Peters gewonnen.

Vuurwerkactie Welkoop: “Like, deel en win”

In week 50, 51 en 52 heeft Welkoop Klazienaveen een actie waarbij iedereen op Facebook een actie kan liken en/of delen om mee te dingen naar een gratis Vuurwerkpakket. Ontzettend veel liefhebbers hebben deelgenomen en het bericht van de actie geliked en/of gedeeld. De eerste 2 winnaars zijn inmiddels bekend. Dit weekend start de 3e actie. Iedereen kan uiteraard weer gewoon meedoen om mee te dingen naar deze fantastische prijzen.

Win je eigen vuurwerkpakket, 2e ronde

Welkoop Klazienaveen heeft deze weken in samenwerking met Klazienaveen24.nl een leuke actie, waarbij iedereen een leuk vuurwerkpakket kan winnen. Drie weken lang, in week 50, week 51 (zijn inmiddels afgelopen)  en week 52 gaat Welkoop Klazienaveen een knallend pakket weggeven! Op de facebookpagina van Klazienaveen24.nl zal een like-en-win actie worden gehouden. Houdt daarom de facebookpagina van Klazienaveen24.nl en deze actie goed in de gaten!

Winnaars vuurwerkpakket

Elke week zal het vuurwerkpakket worden verloot onder de likers en delers van deze actie. Elke vrijdag, 3 weken lang, zal het vuurwerkpakket onder de likers en delers worden verloot. De winnaars worden via onze website en facebookpagina bekend gemaakt en krijgen een uitnodiging om hun prijs in ontvangst te komen nemen op dinsdag 29 december 2015 om 17:00 uur. De vrije verkoopdagen zijn op 29, 30 en 31 december aanstaande.

welkoop klazienaveen vuurwerk 2015 6

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top