EEM Groepenkasten

Winnaar Welkoop Vuurwerkactie week 52: Sander Ten Velde

welkoop sander ten velde klazienaveen winnaar vuurwerkactieKlazienaveen – De 3e en laatste winnaar van de Welkoop Klazienaveen actie “Win een vuurwerkpakket” is geworden Sander Ten Velde.

Sander, ook jij van harte gefeliciteerd met het winnen van dit vuurwerkpakket! Jij kunt, net als de overige winnaars, je vuurwerkpakket ophalen op dinsdag 29 december 2015 om 17:00 uur in de winkel van Welkoop Klazienaveen. In week 50 heeft Carina Peters gewonnen, in week 51 Clara De Jonge.

Lees ook: Winnaar Welkoop Vuurwerkactie week 50: Carina Peters

Lees ook: Winnaar Welkoop Vuurwerkactie week 51: Clara De Jonge

Vuurwerkactie Welkoop: “Like, deel en win”

Welkoop Klazienaveen heeft 3 weken lang, in week 50, 51 en 52, een actie waarbij iedereen op Facebook een actie kan liken en/of delen om mee te dingen naar een gratis Vuurwerkpakket. Ontzettend veel liefhebbers hebben deelgenomen aan deze actie en het bericht van de actie geliked en/of gedeeld.

Winnaars kunnen hun vuurwerkpakket halen

De 3 winnaars, Sander Ten Velde, Clara De Jonge en Carina Peters, zijn via onze website en facebookpagina bekend gemaakt en hebben daarnaast een  persoonlijke uitnodiging gekregen om hun prijs in ontvangst te komen nemen. De prijsuitreiking is op dinsdag 29 december 2015 om 17:00 uur in de winkel van Welkoop Klazienaveen. Dat is tijdens de vrije verkoopdagen, die zijn op 29, 30 en 31 december aanstaande.

welkoop klazienaveen vuurwerk 2015 6Back To Top