EEM Groepenkasten

Winnaars 3e ronde vuurwerkactie Kuper Center Klazienaveen

winnaar kuper center derde ronde vuurwerkKlazienaveen – Kuper Center Klazienaveen geeft de deze laatste weken van het jaar in samenwerking met Klazienaveen24.nl maar liefst 8 knallende vuurwerkpakketten weg!! De eerste 4 winnaars zijn de vorige weken bekend gemaakt. De winnaars van de 3e ronde zijn inmiddels ook bekend. Let op! De 4e en laatste ronde start vandaag ook weer! Deze laatste ronde is een hele korte ronde. De winnaars worden namelijk woensdagavond al bekend gemaakt.

Winnaars 3e ronde

De winnaars van de 3e Facebook Like, Share & Win-actie zijn geworden: Karin Strijker en Robin Rocks. Karin en Robin: gefeliciteerd met jullie vuurwerkpakket! Winnaars kunnen hun vuurwerkpakket ophalen tijdens de vrije verkoopdagen (29, 30 en 31 december) in de winkel van Kuper Center in Klazienaveen.

winnaar kuper center karin strijker vuurwerk

winnaar kuper center robin rocks vuurwerk

Winnaars 2e ronde

De winnaars van de 2e Facebook Like, Share & Win-actie zijn geworden: Henrianne Gommer en Priscilla Brockman.

Lees ook: Winnaars 2e ronde vuurwerkactie Kuper Center Klazienaveen

Winnaars 1e ronde

De winnaars van de 1e Facebook Like, Share & Win-actie zijn geworden: Sandra Boers en Julian Post.

Lees ook: Winnaars 1e ronde vuurwerkactie Kuper Center Klazienaveen

4e Ronde Like, Share & Win-actie Kuper Center

Deze laatste dagen van het jaar geeft Kuper Center nog 1 x 2 van deze fantastische vuurpakketten weg middels een Like, Share & Win-actie op de Facebookpagina van Klazienaveen24.nl. Kijk daarom op de Facebookpagina van Klazienaveen24.nl en doe mee aan de actie door het bericht te delen en de Facebookpagina van Kuper Center te Liken. Elke ronde worden 2 winnaars getrokken en bekend gemaakt. Iedereen kan elke ronde gewoon weer opnieuw meedoen.

Deze 4e en laatste ronde van deze actie start later vandaag. Houdt daarom onze Facebookpagina in de gaten.

4 Verschillende rondes

Zondag 4 december 2016 start de eerste Like, Share & Win-ronde op de Facebookpagina van Klazienaveen24.nl. Deze duurt t/m zaterdag 10 december. Op zondag 11 december worden de beide winnaars getrokken en bekend gemaakt op Facebook en op deze website. Tegelijkertijd start de tweede ronde. Die duurt t/m zaterdag 17 december, de derde ronde t/m zaterdag 24 december en de vierde ronde t/m woensdag 28 december.

Winnaars

Winnaars krijgen per ronde persoonlijk bericht en worden bekend gemaakt op Facebook en op deze website. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd. De winnaars kunnen tijdens de vrije verkoopdagen (donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 december) hun vuurwerkpakket op elk gewenst moment ophalen bij Kuper Center aan de Mr Ovingskanaal OZ 2 in Klazienaveen.

Tot 50% korting op vuurwerk

Vuurwerkspecialist Kuper Center gaat dit jaar nog veel meer stunten met vuurwerk met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%!! De voorverkoop is al begonnen. Bestellen kan nu al in de winkel en online. Kijk op www.kuper.wecovuurwerk.nl voor fantastische kortingen. Kijk ook eens onder het kopje ‘OUTLET’ voor de allerhoogste kortingen.

Veel shopplezier!!

Let dus goed op. Vandaag start al de eerste Like, Share & Win-actie. Doe mee en win één van die knallende vuurwerkpakketten!

Kuper Center

Mr. Ovingkanaal OZ 2
7891 EV Klazienaveen
Telefoon: 0591 390 410
Online vuurwerkverkoop: www.kuper.wecovuurwerk.nl
Website: www.kupercenter.nl
Facebook: @KC KuperCenterBack To Top