EEM Groepenkasten

Winnaars 4e ronde vuurwerkactie Kuper Center Klazienaveen

winnaar kuper center vierde rondeKlazienaveen – Kuper Center Klazienaveen geeft de deze laatste weken van het jaar in samenwerking met Klazienaveen24.nl maar liefst 8 knallende vuurwerkpakketten weg!! De eerste 6 winnaars zijn de vorige weken bekend gemaakt. De winnaars van de 4e ronde zijn inmiddels ook bekend.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op www.kuper.wecovuurwerk.nl kun je vuurwerk bestellen met kortingen tot wel 50%! Kijk ook op de Facebookpagina van Kuper Center voor nog meer strakke vuurwerkacties!

Winnaars 4e en laatste ronde

De winnaars van de 3e Facebook Like, Share & Win-actie zijn geworden: Gerry Vos en Karst Kemfers. Gerry en Karst: gefeliciteerd met jullie vuurwerkpakket! Alle winnaars kunnen hun vuurwerkpakket ophalen tijdens de vrije verkoopdagen (donderdag 29, vrijdag 30 en en zaterdag 31 december) in de winkel van Kuper Center in Klazienaveen.

winnaar kuper center gerry vos

winnaar kuper center karst kemfers

Winnaars 3e ronde

De winnaars van de 3e Facebook Like, Share & Win-actie zijn geworden: Karin Strijker en Robin Rocks.

Lees ook: Winnaars 3e ronde vuurwerkactie Kuper Center Klazienaveen

Winnaars 2e ronde

De winnaars van de 2e Facebook Like, Share & Win-actie zijn geworden: Henrianne Gommer en Priscilla Brockman.

Lees ook: Winnaars 2e ronde vuurwerkactie Kuper Center Klazienaveen

Winnaars 1e ronde

De winnaars van de 1e Facebook Like, Share & Win-actie zijn geworden: Sandra Boers en Julian Post.

Lees ook: Winnaars 1e ronde vuurwerkactie Kuper Center Klazienaveen

Winnaars

Winnaars krijgen per ronde persoonlijk bericht en worden bekend gemaakt op Facebook en op deze website. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd. De winnaars kunnen tijdens de vrije verkoopdagen (donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 december) hun vuurwerkpakket op elk gewenst moment ophalen bij Kuper Center aan de Mr Ovingskanaal OZ 2 in Klazienaveen.

Tot 50% korting op vuurwerk

Vuurwerkspecialist Kuper Center gaat dit jaar nog veel meer stunten met vuurwerk met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%!! De voorverkoop is al begonnen. Bestellen kan nu al in de winkel en online. Kijk op www.kuper.wecovuurwerk.nl voor fantastische kortingen. Kijk ook eens onder het kopje ‘OUTLET’ voor de allerhoogste kortingen.

Veel shopplezier!!

Let dus goed op. Vandaag start al de eerste Like, Share & Win-actie. Doe mee en win één van die knallende vuurwerkpakketten!

Kuper Center

Mr. Ovingkanaal OZ 2
7891 EV Klazienaveen
Telefoon: 0591 390 410
Online vuurwerkverkoop: www.kuper.wecovuurwerk.nl
Website: www.kupercenter.nl
Facebook: @KC KuperCenterBack To Top