EEM Groepenkasten

Wintereditie Carbage Run Start bij stadion FC Emmen

Carbagerun Wintereditie 2015 Emmen Drenthe

Emmen/Klazienaveen – Komende maandag 23 februari is de start van de wintereditie van de Carbage Run. De start is bij het FC Emmen-stadion.

De wintereditie telt momenteel 250 auto’s met daarin ongeveer 800 deelnemers. Bij deze rally gaat het niet om snelheid en/of tijd, maar om gekkigheid en creativiteit. De keuring begint maandag om 08.00 uur. Burgemeester Cees Bijl van Emmen geeft een uur later het startschot, waarna de eerste etappe voert naar Kopenhagen. Vervolgens worden Zweden en Noorwegen doorkruist met stops in Karlstad, Trondheim en Moraöping. Mocht het de deelnemers gelukt zijn om met hun oude barrels heelhuids over de finish te komen dan wordt dat gevierd met een groot feest en prijsuitreiking in het Zweedse Nörrkoping.

Belangstellenden zijn van harte welkom om bij de start aanwezig te zijn.

Internet: www.carbagerun.nl

Deelnemers uit Klazienaveen

Of er nog deelnemers uit Klazienaveen zijn is op dit moment niet bekend. Mochten er deelnemers uit Klazienaveen meedoen aan deze garbagerun, dan worden die verzocht contact op te nemen met de redactie van Klazienaveen24.nl via redactie@klazienaveen24.nl.Back To Top