EEM Groepenkasten

De Witte Olifant 1e in Aanraders Café Top 100 2016 van Drenthe

De Witte OlifantKlazienaveen – De Witte Olifant in Klazienaveen is eerste geworden in de “Aanrader Café Top 100 2016” van de provincie Drenthe. Ook vorig jaar is De Witte Olifant uitgeroepen tot Aanrader van de provincie Drenthe. Een puike prestatie!

Aanrader Café Top 100

“Aanrader Café Top 100” is een actie van Misset Horeca. Alle café die meedoen worden door een mystery guest bezocht en beoordeeld. De beste 125 dingen mee met de “Café Top 100”. Die worden opnieuw stuk voor stuk nog eens bezocht door een vakjurylid. Uit die 125 wordt vervolgens de ranglijst opgemaakt en wordt eveneens een “Aanrader” per provincie gekozen die volgens de vakjury een bezoek meer dan waard zijn. Dit jaar is dat voor de provincie Drenthe dus alweer voor de 2e achtereenvolgende keer De Witte Olifant.

Het commentaar bij de verkiezing luidt als volgt:

Drenthe
De witte Olifant, Klazienaveen

In een opvallend, halfrond pand begane grond dinercafé De Witte Olifant. Het terras is verzorgd en ook binnen is duidelijk aandacht aan het interieur besteed. Modern, maar toch warm. De bediening is vriendelijk en vraagt of het een pilsje of speciaalbiertje mag zijn? Het wordt een Kornuit.”

Ook het commentaar van vorig jaar mag er zijn:

“De Witte Olifant: Een beetje vreemde naam voor een Drents café. Maar als we op de site lezen dat de eigenschappen van dit zeldzame dier kracht, samenwerking en geluk zijn en dat deze ook van betrekking zijn op de bedrijfsvisie, dan wordt al veel duidelijk. Speelt in op een brede doelgroep en huist in een opvallend, bijna ovaal pand. Erboven woningen. Vriendelijk personeel, dat alert reageert op lege glazen en kopjes.

De Witte Olifant, terecht Aanrader Café 2016 van de provincie Drenthe!

De Witte Olifant

Van Echtenskanaal NZ 600
7891 AW Klazienaveen
Telefoon: (0591) – 39 47 87
Website: www.dewitte-olifant.nl
E-mail: info@dewitte-olifant.nl
Facebook: @dewitteolifant
Twitter: @dewitteolifantBack To Top