EEM Groepenkasten

Woensdag 22 april Bruna Sportcafé met Koen de Jong

Klazienaveen – In navolging van de mateloos populaire Bruna Literaire Cafés bij De Witte Olifant in Klazienaveen komt Bruna nu in samenwerking met SportBOXX Klazienaveen met een eigen Sportcafé, uiteraard wederom bij De Witte Olifant.

Voor aanstaande woensdagavond 22 april is niemand minder dan Koen de Jong, bekend van Sportrusten.nl, te gast. Met deze avond willen SportBOXX en Bruna graag iets extra’s doen voor alle sportieve mensen in en om Klazienaveen.Koen de Jong was onlangs nog op tv bij RTL Late Night, samen met Wim Hof, beter bekend als The IceMan. Daar hebben ze het boek met als titel “Koud Kunstje”, dat ze samen hebben geschreven, gepresenteerd.

Het motto van Koen de Jong is dat je met een mooi trainingsschema, een goede ademhaling en goed eten en drinken alles aankan. Daarom hoef je volgens hem maar maximaal 14 kilometer te trainen per training om een marathon kunnen lopen! En hij is gek op koud douchen!

Wil je ook weten hoe je je ‘bruine vetten’ aanspreekt en daarom langer kunt trainen? En waarom af en toe lanterfanten erg gezond is? Kom dan langs bij het Bruna/SportBOXX Sportcafé met Koen de Jong op woensdag 22 april aanstaande bij De Witte Olifant. Aanvang is om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop bij SportBOXX, Bruna en de Witte Olifant.

bruna literair cafe sportcafe koen de jonge de witte olifantBack To Top