EEM Groepenkasten

Woensdagavond 27 juli: Beer & Burgers met Jason Bourne bij Astra Servicebioscopen

Astra Service Bioscopen Klazienaveen 2015 - 02Klazienaveen – Op woensdag 27 juli organiseert Astra Servicebioscopen weer een Beer & Burgers avond, dit keer met de film Jason Bourne.

De film

Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Na The Bourne Supremacy en de The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise. In Jason Bourne keert de voormalig, meest dodelijke agent van de CIA, Jason Bourne terug vanuit de anonimiteit. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander, Vincent Cassel en Tommy Lee Jones, ook Julia Stiles keert terug in de Bourne cast. Samen met Jeffrey Weiner zal wederom Frank Marshall van Captivate Entertainment de film produceren, zij krijgen hierbij hulp van Greengrass, Damon, Gregory Goodman en Ben Smith. Geschreven door Greengrass en Christopher Rouse en gebaseerd op de personages gecreëerd door Robert Ludlum.

Aanvang avond

De avond begint om 19.45 uur met broodjes hamburger van de barbecue en een flesje Heineken, de prijs van een Heineken is deze avond slechts €2,-. Om 20.45 uur wordt de film gestart.
Een kaartje kost €11,50 en is te reserveren op www.astrabioscopen.nl of via 0591-312798.

Astra Service Bioscopen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat 15
7891KN Klazienaveen
Telefoon: 0591 31 27 98
Website: www.astrabioscopen.nlBack To Top