EEM Groepenkasten

Woninginbraken in Klazienaveen en Nieuw-Dordrecht

inbreker inbrekers inbraak inbraken politie klazienaveen

Klazienaveen/Nieuw-Dordrecht – Inbrekers hebben eind vorige week toegeslagen in woningen in Klazienaveen en Nieuw-Dordrecht. Dat meldt Politie Zuidoost-Drenthe op haar Facebookpagina.

Nieuw-Dordrecht

Tussen donderdag 17 januari 09.00 uur en zaterdag 19 januari 13.45 uur heeft er aan de Herenstreek in Nieuw-Dordrecht een woninginbraak plaats gevonden. Aan de achterzijde van de woning is een raam geforceerd. De bovenverdieping is overhoop gehaald. Het is onbekend of er goederen zijn weggenomen.

Klazienaveen

Op vrijdag 18 januari heeft er tussen 16.30 uur en 18.30 uur een woninginbraak aan de Molenwijk Oz in Klazienaveen plaats gevonden. De terrasdeur aan de achterzijde van de woning is open gebroken. Vluchtroute was waarschijnlijk de terrasdeur aan de zijkant van de woning. De begaande grond is doorzocht. Er zijn geen goederen weggenomen.

Getuigen gezocht

Heeft u rond deze tijden vreemde voertuigen, personen of andere zaken die betrekking hebben op deze zaken, in deze straten gezien? Dan horen we dit graag via een PB op Facebook of via telefoonnummer 0900-8844.

Tripadvisor NL 600x300


Nog geen reacties

Back To Top