EEM Groepenkasten

Woonsfeer Heine bestaat 55 jaar en geeft wooncheques weg!

woonsfeer heine klazienaveenKlazienaveen – Woonsfeer Heine bestaat alweer 55 jaar en dat willen ze natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaten. Om dat te vieren geven zij onder andere 5 wooncheques weg.

Wil jij ook een wooncheque winnen? Doe dan mee aan de prijsvraag op hun website (eventjes iets naar beneden scrollen op de homepagina) of op hun facebookpagina. Je kunt tot en met zaterdag 15 oktober meedoen door de antwoorden inleveren in de grote ton in de winkel. Jij maakt dan kans op 1 van de 5 wooncheques van € 50,00 tot € 250,00! De trekking wordt gedaan door oprichter Jan Heine en wel op koopzondag 16 oktober om 16.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de koopzondag op 16 oktober is de winkel geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Compleet woninginrichtingsbedrijf

woonsfeer heine klazienaveen 55 jaar“Een 55-jarig jubileum is natuurlijk wel iets om even bij stil te staan. Zeker in deze tijd.”, aldus Harrie Heine. “Heine Woninginrichting is een compleet woninginrichtingsbedrijf van meubelen, vloeren, stoffen en veel meer. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en zijn altijd met de tijd meegegaan. We kunnen gerust stellen dat wij alles op het gebied van woninginrichting hebben. Wij hebben bijvoorbeeld ook vloeren, vloerkleden en gordijnen, maar geen slaapkamers. Wij hebben alles voor jong en oud, ook voor trendy wonen, zoals bijvoorbeeld het Xtra Living-concept.”

“Buiten de prijsvraag zijn er in de hele maand oktober diverse scherpe aanbiedingen tot wel 20% en hebben wij nog een jubileumweekend met diverse mooie aanbiedingen. Dat is het weekend waarin ook de trekking plaatsvindt. Dat zijn verschillende hele leuke aanbiedingen, voor elk wat wils. Zeker even de moeite waard om te komen kijken.”, zegt Gerda Heine.

Opgericht in 1961

Woonsfeer Heine is in het najaar van 1961 opgericht door echtpaar Jan Heine, toen nog een jong stel, aan de Langestraat 266 (waar nu Wendy in zit). Na enkele jaren zijn ze verhuisd naar het Van Echtenskanaal. Eind jaren ’80 namen ze hun intrek aan de Langestraat 88, omdat dat meer bedrijfsruimte voorhanden was.

In 2002 is het bedrijf, onder leiding van zoon Harrie en schoondochter Gerda, zich gaan vestigen aan de Doorndistel 16 in een geheel nieuw pand. In het voormalige pand aan de Langestraat is nu aXi Uw Woonsuper gevestigd, de winkel van zoon Maurice Heine.

Woonsfeer Heine

Doorndistel 16
7891 WT Klazienaveen
Telefoon: 0591 – 31 22 23
Website: www.woonsfeerheine.nl
E-mail: info@woonsfeerheine.nl
Facebook: @Woonsfeer-Heine

woonsfeer heine klazienaveen 55 jaar

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top