EEM Groepenkasten

10e Woonsfeer Heine Crossloop in Klazienaveen

woonsfeer heine crossloop klazienaveenKlazienaveen – In Klazienaveen wordt zondag 10 januari 2016 voor de 10e keer de Woonsfeer Heine Crossloop gehouden.

Start en finish is op Sportpark De Planeet in Klazienaveen bij de vv Zwartemeer. vv Zwartemeer tekent voor de organisatie van het hardloopfestijn. Het parcours voert de deelnemers over verharde wegen en paden in het Oosterbos.

De 5 en 10 kilometer starten om 11.15 uur. Deelnemen kan vanaf 11 jaar en de deelname kosten zijn € 5 euro. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur op de wedstrijddag of vooraf via het e-mailadres woonsfeerheine@hetnet.nl.

Na afloop is er voor iedereen een dorstlesser en snert. Uiteraard zijn er net als voorgaande jaren weer enkele leuke geldprijzen te winnen. Een mooie gelegenheid voor bijvoorbeeld voetballers om aan hun conditie te gaan werken voor de 2e helft van de competitie.

Top4Sport Kidsrun

In het verlengde hiervan wordt er de Top4Sport Kidsrun gehouden over een afstand van 2 km. De start hiervan is om 10.30 uur op het Sportpark De Planeet in Klazienaveen bij de vv Zwartemeer. De Top4Sport Kidsrun is voor deelnemers van 5 t/m 10 jaar.

Inschrijven kan vanaf 9.30 uur op de wedstrijddag zelf. Deelname is gratis.

Sport


Back To Top