EEM Groepenkasten

Wie wordt de nieuwe Miss Klazienaveen?

miss klazienaveen missverkiezing 2017Klazienaveen – Wie wordt de nieuwe Miss Klazienaveen? Op zondag 24 juni zullen we het weten. Dan vindt de nieuwe missverkiezing voor Miss Klazienaveen plaats in het Esdal College in Klazienaveen.

Meiden van 16 tot en met 26 jaar kunnen zich opgeven voor deze nieuwe Missverkiezing.

Deze Miss Klazienaveen-verkiezing is een initiatief van onder andere Koos van Rijswijk, Joyce Cappen en Jordy Fidder. Aangezien de Miss Emmen-verkiezing dit jaar hoogstwaarschijnlijk dit jaar niet door gaat, maakt het niet uit waar de meiden vandaan komen, laat de organisatie weten.

Ben jij de nieuwe Miss Klazienaveen?

Wil jij meedoen aan de Miss Klazienaveen-verkiezing op zondag 24 juni aanstaande? Geef je dan nu op via de website www.missklazienaveen.nl. Opgeven kan tot en met zondag 7 mei. De castingdag is op vrijdag 12 mei. In de weken daarop volgen selectierondes, catwalktrainingen, fotoshoots, modeshows en nog veel meer.

Sponsoren gezocht

Zoals elk evenement heeft ook de Miss Klazienaveen-verkiezing sponsoren nodig. De organisatie is daarom op zoek naar sponsoren. Sponsoren die bereid zijn om dit prachtige evenement mogelijk te maken kunnen zich aanmelden bij de organisatie via de website www.missklazienaveen.nl.

Kijk voor meer informatie op de website www.missklazienaveen.nl of op de Facebookpagina Miss Klazienaveen.

 

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top