EEM Groepenkasten

Wordt Sofie Vellinga uit Klazienaveen Miss Teen of The Netherlands?

sofie vellinga klazienaveen miss teen of the netherlandsKlazienaveen – “Ja hoor, ik doe wel mee!”, zei de 16-jarige Sofie Vellinga uit Klazienaveen toen ze 3 dagen voorafgaande aan de provinciale verkiezingen werd gevraagd mee te doen. Wat er daarna allemaal zou gebeuren, had ze niet verwacht.

(Bovenstaande foto: Froma Fotografie)

Voorronde

Eind januari 2017 deed de 16-jarige Sofie uit Klazienaveen mee aan de voorronde van de provinciale verkiezingen van Miss Beauty of The Netherlands in Roden. De organisatie ‘Miss Beauty of The Netherlands’ organiseerde in iedere provincie voorrondes. Aan deze voorrondes deden uit elke provincie meisjes mee in de leeftijdscategorie t/m 18 jaar (Miss Teen) en 19+  (Miss Beauty en Miss Inter-Continental).

Naar de finale!

“Ik werd een paar dagen voordat de voorronde plaats vond gevraagd om mee  te doen.”, zegt Sofie. “Het leek mij vooral leuk om samen met een aantal meiden die ik ken uit Emmen en omgeving hieraan deel te nemen. Dus ik trok een jurk en hakken uit de kast en 2 dagen later stond ik samen met rond de 120 meiden uit Drenthe voor de jury in Roden. Tot mijn grote verrassing was ik een van de meisjes in mijn leeftijdscategorie die door mocht naar de finale. De finale van de provincie Drenthe vond plaats op 1 april jl. in Theater De Kimme in Zuidlaren. En tot mijn verbazing werd ik gekozen tot Miss Teen of Drenthe!”

sofie vellinga klazienaveen miss teen of the netherlands

(Foto: Joris Brouwer Photography)

Miss FC Emmen

“In de tussentijd heb ik samen met de andere missen meegedaan aan de Miss FC Emmen-verkiezing en werd gekroond tot Miss FC Emmen. Ook werd ik gekozen tot Miss PhotoFab Drenthe 2017.”, aldus een enthousiaste Sofie.

“Nu doe ik op zaterdag 9 september a.s. mee aan de landelijke verkiezingen in Rotterdam. Ik ben al begonnen met de voorbereidingen. Ik ben erg blij dat Salon-23 uit Klazienaveen mijn haar wil verzorgen voor een aantal momenten dat ik mij moet presenteren en natuurlijk ook voor de show op 9 september a.s. Ook sponsort Beautysalon Beau Visage uit Emmen de verzorging van mijn handen en nagels.”

Stichting Haarwens

“Voor de Stichting Haarwensen ga ik geld gaan inzamelen. Deze Stichting wordt financieel ondersteund door de organisatie Miss Beauty of The Netherlands. Alle missen zamelen geld in. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen die een pruik nodig hebben deze kunnen krijgen, omdat ze hun eigen haar zijn verloren als gevolg van een ziekte of vanwege een andere reden. Ik hoop hiervoor nog sponsoren te vinden. Dus, mocht je mij hierbij willen helpen, mail mij dan via: sofievellinga98@gmail.com.”

Finale op 9 september

“Eind augustus volgt er nog een trainingsweek in Rotterdam, samen met de gekozen missen uit de overige provincies en dan maar duimen dat de finale op 9 september a.s. goed gaat verlopen! Samen met Kim Groen uit Emmen (Miss Beauty of Drenthe) en Natascha Postma uit Nieuw-Buinen (Miss Inter-Continental of Drenthe), gaan we knallen en gaan we Drenthe op de kaart zetten.”, besluit Sofie.

sofie vellinga klazienaveen miss teen of the netherlands

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top