EEM Groepenkasten

WSV De Tippelaar houdt 2e Drenthe Wandelfestijn op zaterdag 27 mei

wandelen wandeltocht klazienaveen wsv de tippelaar 2016Klazienaveen – Op zaterdag 27 mei houdt Wandel Sport Vereniging WSV De Tippelaar het 2e Drenthe Wandelfestijn! Je kunt nu nu al aanmelden via de website van het Wandelfestijn.

Drenthe Wandelfestijn 2017

Wandel mee met het Drenthe Wandelfestijn, tijdens het sfeervolle sport- en feestweekend! Het 2e Drenthe Wandelfestijn wordt gehouden op zaterdag 27 mei 2017, een dag voor het Drenthe Loopfestijn.

Het Wandelfestijn wordt net als vorig jaar georganiseerd door WSV De Tippelaar Klazienaveen in samen werking met het Drenthe Loopfestijn. Samen zullen zij er weer een een gezellig weekend-vullend programma van maken!

De organisatie wil er weer een onvergetelijk weekend van maken en dit doen ze het liefst samen met jou! Loop mee met het gezellige en gezonde Drenthe Wandelfestijn in 2017!

Verschillende routes

Tijdens het Wandelfestijn kun je kiezen uit een aantal verschillende routes en afstanden:

 • ‘Festijn-Route’ (5 km) / Gemakkelijk
  De perfecte route om kennis te maken met het evenement en de mensen! Voor als je de eerste keer mee loopt met een ‘wandeltocht’. Wil je alléén de gezelligheid ervaren?
 • ‘Stappen-Route’ (10 km) / Gemakkelijk tot Gemiddeld
  Een route voor diegenen die de ‘wandelsmaak’ te pakken hebben! Maak je hoofd leeg en loop héél even weg van jouw dagelijkse sleur of loop juist de gezelligheid tegemoet!
 • ‘Doorzetter-Route’ (15 km) / Gemiddeld tot Gevorderd
  Voor de gemiddelde tot de gevorderde wandelaar! Perfect om tegelijkertijd een hoop mooie uitzichten en plekjes van Klazienaveen te ontdekken!
 • ‘Halve en Hele Marathon-routes’ (20km – 40 km) / Gevorderden
  Deze routes zijn voor de échte wandelaars! Wil jij jezelf bewijzen? Of wil je geen meter van de route of de prachtige plekken onderweg missen?

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.drenthewandelfestijn.nl. Inschrijven kan ook alvast via de website.

Sport Uitgaan


Back To Top