EEM Groepenkasten

Zaal 2 Astra Service Bioscopen in een nieuw jasje

Astra Service Bioscopen Klazienaveen Zaal 2 2017Klazienaveen – Nadat ruim een jaar geleden zaal 1 van Astra Service Bioscopen geheel vernieuwd is, is nu ook zaal 2 helemaal vernieuwd en aangepast. Het resultaat mag er zijn!

Sfeervol

De nieuwe stoelen hebben een rustige, maar sfeervolle uitstraling en zit uiterst comfortabel. Eigenaar Frans Einhaus heeft het er maar druk mee gehad de laatste weken. “Alleen al het verven heeft zo rond de 90 uur gekost.”, aldus Frans. “Alle stoelen zijn vervangen, maar het zijn wel dezelfde frames. Die waren nog goed. Ook de gehele vloerbedekking is helemaal gereinigd.”

“Ik ben 27 februari begonnen. Het moest allemaal tussendoor, want de zaal moest wel gewoon open blijven. Op een gegeven moment dacht ik: ‘En nu gewoon beginnen!’ en dat heb ik dan ook gedaan, samen met mijn vader, moeder en een vriend.”

Lees ook: Astra Service Bioscopen in een nieuw jasje

Astra Service Bioscopen Klazienaveen Zaal 2 2017

Verschillende zalen

Waar de stoelen in zaal in antraciet zijn, zijn de stoelen in zaal 2 rood. “Ik wou 2 geheel verschillende zalen. In zaal 1 zijn de stoelen antraciet, in zaal 2 zijn ze rood. De muren in zaal 2 zijn nu wel antraciet. Mooie bijpassende kleuren met een hele sfeervolle uitstraling.”, zegt Frans enthousiast. “Er is eerst een testzitting gemaakt, maar die was niet helemaal goed. Dat heeft voor een beetje vertraging gezorgd, maar dat viel gelukkig nog wel mee. Het was wel een heel gepruts om die stoelen allemaal weer in het frame te krijgen. Het was heel veel werk allemaal, maar ook wel heel gezellig.Wij houden gelukkig van klussen en van de boel zelf aanpakken.”

‘Grappig’ stukje

“We hadden nog een  ‘grappig’ stukje.”, lacht Frans. “We zelf 68 zijkanten gedemonteerd, helemaal schoongemaakt en weer gemonteerd. Dat was echt heel veel werk. Ik had op een gegeven moment mijn handen erbij kapot. Toen de stoelen werden geleverd zaten er een paar extra dozen bij. Daar bleken toen nieuwe, kant-en-klare zijkanten in te zitten! Die had ik niet besteld, maar heb ik er gewoon bij gekregen. Dat was heel eventjes balen in verband met al het werk dat we er voor niks in hadden gestoken, maar ook wel weer mooi. Nu is alles weer helemaal nieuw.”

Astra Service Bioscopen Klazienaveen Zaal 2 2017

Rete trots

“Al met al ben ik er gewoon rete trots op! Zo is er in de laatste jaren veel veranderd. In 2007 ben ik begonnen. In 2009 ben ik overgestapt naar digitale projectoren en in 2013 naar een 3D-projector in zaal 1. Ondertussen heb ik ook een nieuwe website gekregen en is zowel de hal en de toiletten als zaal 1 en nu dus ook zaal 2 geheel vernieuwd. We kunnen er nu weer tegen aan en weer een aantal jaren vooruit. Het geeft ook direct weer een stukje rust, want ik ben nu geen, of in ieder geval veel minder, tijd kwijt met onderhoud en reparatie. Alles is nu lekker nieuw.”

Wijn en tapas

“Binnenkort gaan we ook wijn en tapas serveren.”, licht Frans een klein stukje van de sluier op. “Die worden dan per seizoen aangepast. Ben je nieuwsgierig? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten!”

Astra Service Bioscopen Klazienaveen Zaal 2 2017

Gunfactor

“Ik ben echt enorm trots op wat we bereikt hebben.”, besluit Frans. “Niet alleen wij, maar met z’n allen, met het hele dorp en omgeving. De gunfactor is enorm hoog. Dat waardeer ik zeer en dat wil ik mede op deze manier laten blijken.”

Adres

Astra Service Bioscopen
Jhr. M.W.C. de Jongestraat 15
7891KN Klazienaveen
Telefoon: 0591 – 31 27 98
Website: www.astrabioscopen.nl
Facebook: Astra Service Bioscopen

(Foto’s: Martijn Huigen)Back To Top