EEM Groepenkasten

Zangworkshop Zanggroep Fundament uit Klazienaveen

eben haezerkerk klazienaveenKlazienaveen – In verband met hun 25-jarig bestaan houdt Zanggroep Fundament uit Klazienaveen op zondag 8 oktober een zangworkshop voor iedereen die van zingen houdt.

Zangworkshop en Miniconcert

Onder leiding van de enthousiaste Barbara Lok worden in een middagvullend programma 5 liederen ingestudeerd en allerlei zangoefeningen gedaan. Barbara Lok neemt je tijdens deze zangworkshop, die begint om 14.00 uur, aan de hand en samen met de zangers en zangeressen wordt er een concert voorbereid. Na een hapje en een drankje wordt het geleerde in de praktijk gebracht tijdens een concert vanaf 19:00 uur tot ongeveer 20:00 uur.

Beperkt aantal plaatsen

Geef je snel op voor deze zangworkshop, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen het concert bij te wonen op zondagavond 8 oktober a.s. vanaf 19:00 uur.

De workshop en het miniconcert vinden plaats in het jeugdgebouw bij de Ebenhaëzerkerk aan de Langestraat 76 in Klazienaveen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar hhluitjens.wolters@hetnet.nl.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top