EEM Groepenkasten

Zaterdag 27 oktober Koopzaterdag met Pompoenenmarkt

koopzaterdag evening shopping teamroadsterKlazienaveen – Aanstaande zaterdag 27 oktober is er weer veel spektakel in het centrum van Klazienaveen. Pompoenenmarkt, lichtsculpturen, de steamroadsters en shoppen tot 21.00! Zet hem vast in je agenda.

Pompoenenmarkt

Zaterdag is er overdag weer een gezellige pompoenenmarkt op het stuk voor de Witte Olifant en Bruna Klazienaveen met een gezellige pompoenenwedstrijd voor de kinderen. Deelname is gratis. De prijsuitreiking is om 16.30 uur.

pompoenenmarkt klazienaveen 20151017 - 01

Lichtsculpturen

’s Avonds zijn de winkels geopend tot 21.00 uur. Tijdens deze Evening Shopping is het centrum sfeervol verlicht met 24 prachtige lichtsculpturen.

steamroadster abacus theater

(C) Abacus Theater

Steamroadsters

Dreigend klinkt gerommel uit de buik van een mechanisch beest. Zuchtend en knarsend zet het gevaarte zich in beweging. Het geluid van de dampende machine gaat langzaam over in een hypnotische cadans. De machinist, hoog op z’n steamroadster, heeft geen oog voor de dingen om zich heen. Zijn gedachten tijdloos, zijn blik priemend in de verte, zijn bestemming een ongewis avontuur, terwijl de wereld onder hem door rolt. Een tijdperk van ooit geleden trekt voorbij en verdwijnt achter hem in zwarte rookwolken.

Er zijn ’s middags 2 sessie en ’s avonds 2 sessie.

klazienaveen centrum koopzaterdag met pompoenenmarkt

Tripadvisor NL 600x300
Winkelen


Back To Top