EEM Groepenkasten

Zaterdag 4 oktober alles BTW-vrij bij aXi Uw Woonsuper

axi uw woonsuper advertentie klazienaveen

aXi Uw Woonsuper heeft aanstaande zaterdag 4 oktober een geweldige actie. Op die dag kunt u alles BTW-vrij kopen. Dat betekent een korting van maar liefst 21 procent op de toch al lage prijzen.
De BTW-vrij-actie is geldig op zaterdag 4 oktober aanstaande tijdens de normale openingstijden, 09:00 tot 17:00 uur.

Naast deze superactie houdt aXi Uw Woonsuper ook een leuke actie op facebook. Kijk op de facebookpagina van aXi Uw Woonsuper om mee te doen aan die actie.

aXi Uw Woonsuper is uw totaalleverancier voor onder andere verf en aanverwante artikelen, behang, meubelen, banken, vloeren, raamdecoraties en dergelijke tegen dusdanig scherpe prijzen dat menig groothandel hier jaloers op zal zijn. Wij zijn sinds donderdag 27 maart 2014 gevestigd aan de Langestraat 88 in Klazienaveen.

Assortiment

Tot de producten behoren onder andere diversebankstellen, ook grote hoekbankstellen en allemaal (ruim) onder de € 1.000,00. Op dit moment heeft aXi zelfs een groot hoekbankstel, model “Maus” voor slechts € 599,00.

Tevens zijn er meer dan 200 soorten behang op voorraad, waarbij alle papierbehang soorten slechts € 5,00 per rol kosten en alle vinyl- en vliesbehang soorten vanaf slechts € 10,00 per rol.

Ook zijn er diverse soorten raamdecoraties te leveren, waaronder bijvoorbeeldrolgordijnen voor slechts € 10,00. Verf is er al even goedkoop, zo is er bijvoorbeeld 10 liter Latexmuurverf voor slechts € 23,95.

Daarnaast zijn er diverse soorten vloeren, vloerkleden, karpetten en vloerbedekking verkrijgbaar. Zo kostlaminaat met een breedte van 24,5 cm en een dikte van 8 mm slechts € 14,95 per m2.

Ook aan schoonmaakartikelen natuurlijk geen gebrek. Voor nog geen 5 euro vind je er al flessen schoonmaakproducten die ook in de professionele branche worden gebruikt. Elders betaal je daar minimaal het dubbele voor.

Eenmalige producten: op = op

Naast de producten die standaard in het assortiment zitten worden er ook veel ‘eenmalige’ producten aangeboden. Hiervoor geldt ‘op is op’. Doordat deze producten éénmalig zijn, bijvoorbeeld omdat ze uit een faillissementspartij komen, is de prijs weet aXi Uw woonsuper de prijzen hiervan ongelooflijk laag te houden.

Adres

aXi Uw Woonsuper
Langestraat 88
7891 GE Klazienaveen
Telefoon: 0591 – 318 680
E-mail: axiuwwoonsuper@gmail.com

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top