EEM Groepenkasten

Zaterdag 5 november Open Bedrijvendag Drenthe

open bedrijvendag, bouke arends, wethouderRegio – Er hebben zich in geheel Drenthe al een behoorlijk aantal bedrijven  aangemeld voor de Open Bedrijvendag 2016. Op zaterdag 5 november benutten veel bedrijven deze kans om hun bedrijf aan het publiek te presenteren door hun deuren wagenwijd open te zetten.

Ook zelfstandigen

Ondernemers kunnen zich tot 1 oktober aanmelden voor deelname aan de Open Bedrijvendag Drenthe. Deelnemen aan de Open Bedrijvendag Drenthe is niet alleen weggelegd voor ondernemers met een eigen kantoor of bedrijfspand. Ook zelfstandigen, die niet over een eigen bedrijfsruimte beschikken bestaat de mogelijkheid om zichzelf en hun product of dienst te presenteren.

Deelname aan de Open Bedrijvendag is gratis, het is inclusief gratis vermelding van uw bedrijf met logo op de website en in diverse advertenties. Tijdens de Open Bedrijven Dag kunt u laten zien hoe uw producten en of diensten tot stand komen. Maar ook kunt u uw bedrijf presenteren aan scholieren, relaties, particulieren en bijvoorbeeld familie. Ook kunt u jongeren kennis laten maken met de diverse beroepen en opleidingsmogelijkheden in de regio, of uw bedrijfscontacten promoten.

De Open Bedrijvendag vindt niet alleen plaats in de gemeente Emmen maar het streven is dat alle gemeenten in Drenthe op 5 november een Open Bedrijvendag houden. Marketing Drenthe zorgt voor de coördinatie en afstemming tussen de gemeenten. Voor de gemeente Emmen is de organisatie in handen van diverse ondernemersverenigingen en de gemeente Emmen.

Oproep

In de regio Emmen/Klazienaveen zijn er al een tal aan aanmeldingen binnen. De teller staat vandaag op 24 bedrijven, maar dat kan beter! Op 2 november verschijnt er een advertentie in Emmen.nu met een overzicht van alle deelnemers aan de Open Bedrijvendag 2016 met logo en adres.  Bij een tijdige aanmelding kunt u als bedrijf nog gratis in de advertentie worden opgenomen. Wilt u ook u uw deuren openen op zaterdag 5 november tussen 10.00 en 16.00 uur om uw bedrijf en uw bedrijfsactiviteiten te laten zien aan bezoekers? Meld u dan aan via de website www.obddrenthe.nl  het kan nog! Echter aanmelding is wel noodzakelijk voor 24 oktober aanstaande.

Algemeen


Back To Top