EEM Groepenkasten

Zaterdag 8 augustus Het Groeifestival te Erica

Dolly en zien Tarrels, geert Vos bad, zwembadErica – Op de Groeihoeve in Erica wordt zaterdag 8 augustus het allereerste Groeifestival gehouden. Overdag is er een gevarieerd familieprogramma, ’s avonds staan er jonge talentvolle bands op het programma.

Lokale producten

Het groeifestival is een combinatie van lokale biologische producten en culturele producenten en is een initiatief van De Groeihoeve en The Bake Shop. Overdag staat het festival in het teken van streekproducten die te koop zijn op een markt. Daarnaast worden er workshops gehouden,  zijn er speciale activiteiten voor kinderen en kan men over het hele terrein genieten van poëzie, kunst en singer-songwriters als I Took Your Name, Lotta Rasva, Charlotte  Landman en Vivian Kappen.

vijf bands

De avond staat geheel in het teken van de muziek. Maar liefst vijf bands staan er geprogrammeerd: Dolly en zien Tarrels uit Erica, Animal Antics, Tularosa, The Lumes en Daniel Cane & The Rebellion, waarbij de laatste twee dit najaar ook spelen op de Popronde. Het Groeifestival begint om 10.00 uur en duurt tot middernacht. De entree bedraagt 5 euro voor de hele dag.
Het Groeifestival wordt mede mogelijk gemaakt door Van Goede Grond, Emmen Culturele Drentse Gemeente.

Waar:
De Groeihoeve
Peelstraat 60
7887 TL Erica
Tel. 0591 – 303129

Wanneer:
zaterdag 8 augustus van 10.00 – 24.00 uur

Entree:
5 Euro p.p. voor het gehele evenement

Algemeen Uitgaan


Back To Top