EEM Groepenkasten

Zaterdag Europacup: JMS Hurry-Up tegen Göztepe SK

hurry up zwartemeer achilles bocholtZwartemeer – JMS Hurry-Up kan zaterdag voor het eerst in de clubhistorie doorstoten naar de laatste 16 van de Europacup. In Turkije ging de formatie van Martin Vlijm met 22-20 onderuit tegen Göztepe SK.

De Zwartemeerders moeten zaterdagavond met minimaal 3 doelpunten verschil winnen om de volgende ronde te bereiken. Kansen zijn er zeker, want JMS Hurry-Up liet in Izmir niet het beste van haar spel zien. Ook ziet de Turkse coach Dorak van Göztepe SK kansen. “Wij komen naar Nederland om te winnen”. Hierbij kan de ploeg uit Izmir rekenen op veel steun, want er komen zaterdagavond naar verwachting 400 Turken naar Zuidoost Drenthe. Het duel begint zaterdagavond om 20.00 uur en staat onder leiding van de Azerbeidjaanse gebroeders Aghakishi. De Zweed Thelander is de waarnemer namens de Europese handbalfederatie.

Hoog bezoek

Naast de grote publieke belangstelling kan het duel rekenen op bezoek van de gemeente Emmen, provincie Drenthe en het Turkse consulaat uit Deventer.

Tickets

Inmiddels zijn er ruim 1000 kaarten over de toonbank gegaan. Online zijn er kaarten verkrijgbaar via DEZE link. Ook kunnen er kaarten gekocht worden bij Slagerij Grouwe en Henk de Vries Reclamemaker.

Parkeren

Het grasveld naast sporthal Angelslo wordt gebruikt als parkeerterrein. Bezoekers worden verzocht hier te parkeren.Back To Top