EEM Groepenkasten

Zaterdag kwartfinale Europacup: JMS Hurry-Up tegen HKM Sala

hurry-up teamfoto in kring 2017Zwartemeer – Na de uitstekende reeks in de Nederlandse competities staat zaterdag Europacuphandbal op het programma voor JMS Hurry-Up. De club uit Zwartemeer is nog altijd op 3 fronten actief.

Naast het landskampioenschap en de nationale beker, is de ploeg van Martin Vlijm ook Europees actief. Een uitzonderlijke prestatie voor een Nederlands herenhandbalteam, waar normaliter de eerste of tweede ronde als eindstation geldt. In de vorige rondes schakelde JMS Hurry-Up achtereenvolgens het Turkse Göztepe SK en het Slowaakse MSK Povazska Bystrica uit.

Kansen ‘fifty-fifty’

Zaterdag treffen de Zwartemeerders in HKM Sala wederom een team uit Slowakije. In de Slowaakse ‘Extraliga’ staat de ploeg op een tweede plaats, achter Champions League deelnemer TATRAN Presov. JMS Hurry-Up zal in het tweeluik tegen HKM Sala top moeten zijn om de volgende ronde te bereiken. Martin Vlijm schat de kansen ‘fifty-fity’ om door te dringen tot de halve finale. In sporthal Angelslo staat zaterdag het eerste duel op het programma. De wedstrijd begint om 17.00 uur en staat onder leiding van twee Cypriotische scheidsrechters en een waarnemer uit Portugal.

Kaarten bij de verkoopadressen en online

Kaarten voor de wedstrijd zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Slagerij Grouwe en Henk de Vries Reclamemaker. Allebei gevestigd in Zwartemeer. Tevens zijn er kaarten online verkrijgbaar via deze link: https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/jms-hurry-up—hkm-sala.

(Foto: Boudewijn Benting)Back To Top