EEM Groepenkasten

Zaterdag Moonlight Presentation Shopping met muziek, water en licht show en Syb van der Ploeg

fontein lichtshow watershow muziekshow moonlightpresentation shopping knotsgekke winkelweek klazienaveenKlazienaveen – Zaterdagavond 28 oktober 2017 is weer de jaarlijkse Moonlight Presentation Shopping met spectaculaire muziek, water en licht show en zanger Syb van der Ploeg.

De jaarlijkse speciale koopavond ter afsluiting van de winkelweek begint om 18.30 uur met een korte kindershow, zodat ook zij niets hoeven te missen van dit spektakel. De winkels zijn geopend tot 21.00 uur. Vele winkeliers hebben hele scherpe aanbiedingen. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten.

Horecaplein

In het centrum, voor de Bruna en De Witte Olifant, is de straat weer afgesloten. Daar staat de lokale horeca klaar met de verkoop van een hapje en drankje. De gehele avond is het centrum van Klazienaveen sfeervol aangekleed.

Lees ook: Foto’s/Video’s Moonlight Presentation Shopping – Flames of Water

Lees ook: Moonlight Presentation Shopping wederom daverend succes

Flames of Water

Deze avond wordt na 21.00 uur afgesloten met de spectaculaire muziek, water en licht show ‘Flames of Water’. Nu met nog meer spektakel, beter geluid en meer show! Bovendien is er een echte vuuract! Dat wil je niet missen!

In voorgaande jaren kwamen er rond de 6.000 mensen op dit spektakel met fonteinen tot zo’n 50 meter hoog af. Ook dit jaar wordt de Van Echtenstraat en het plein voor Bruna en De Witte Olifant afgesloten zodat nog meer mensen kunnen komen genieten van deze show.

Syb van der Ploeg

Daarnaast is er ook nog een spetterende verrassing! Ook zanger Syb van der Ploeg is zaterdag aanwezig tijdens de Moonlight Presentation Shopping! Dit wil je zeker niet missen!

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top