EEM Groepenkasten

Zeeman doet Wereldrecordpoging simultaan bellenblazen

zeeman klazienaveen 50 jaar wereldrecord bellenblazenKlazienaveen – Zeeman bestaat deze week 50 jaar. Ze geven iedereen een gratis bellenblaas en zaterdag 3 juni proberen ze het wereldrecord simultaan bellenblazen te verbreken.

Wereldrecord bellenblazen

Zaterdag 3 juni viert Zeeman zijn verjaardag met alle winkels tegelijk! Zeeman klanten van alle landen zijn dan welkom bij hun Zeeman winkel. Er is overal van alles te doen. Het feest gaat precies om 14.00 van start met onze poging om het wereldrecord gelijktijdig bellenblazen te verbeteren. Zorg dat je op tijd bent om mee te kunnen doen. Vriendinnen, vrienden, familie, buren en kennissen, iedereen mag komen. Doe jij ook mee?

Zeeman gaat op zaterdag 3 juni met alle winkels in alle landen een wereldrecordpoging doen: ‘Het grootste aantal mensen die tegelijkertijd bellen blazen op verschillende locaties’.

Wereldrecordpoging om 14.00 uur

Zeeman nodigt iedereen uit om 13.30 uur bij de winkel te zijn, zodat je zeker op tijd bent! Neem vriendinnen, vrienden, familie, buren en kennissen mee. Om 14.00 uur precies start de wereldrecordpoging bellen blazen. We maken er een feestje van! Iedereen is welkom!

Deel jouw foto’s op onze tijdlijn/tag Zeeman in je bericht en gebruik #zeeman50years

Zeeman Klazienaveen

Langestraat 128E
7891 GH Klazienaveen
Telefoon: 088 007 0561

(Afbeelding: Facebookpagina Zeeman)

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top