EEM Groepenkasten

Zeemeerminnen in het Neptunusbad Klazienaveen

klazienaveen neptunusbad zwembad zeemeerminnen 2017Klazienaveen – Afgelopen zaterdag (6 mei 2017, red.) kleurde het Neptunesbad door de aanwezigheid van 8 jonge dames die uitgerust met een staart voor het eerst als zeemeermin in het water gingen.

Zeemeermin

Veel jonge dames hebben als droom om eens als zeemeermin te kunnen zwemmen. Vooral YouTube-filmpjes worden bekeken om maar zoveel mogelijk op te kunnen gaan in de droom zeemeermin te zijn. Alles wat op internet Zeemeermin genoemd wordt, wordt bekeken en uiteraard worden ouders vaak gevraagd om een staart te kopen.

Dromen waar maken

Zaterdag was het moment aangebroken om hun droom waar te maken. Sommige ouders houden deze verassing geheim en anderen hebben het hun kinderen verteld. Kinderen die het weten hebben veelal gedroomd en zijn best zenuwachtig omdat het straks echt waar wordt dat ze met een staart mogen zwemmen. Spannend is het zeker.

Zwaar

Na het uitreiken van het topje dat bij de staart past mogen ze zich gaan omkleden. Als eerste krijgen ze uitleg hoe ze de zeemeermin slag moeten maken en daarna wordt er gekeken of ze dit zonder staart ook al kunnen in het water. Hierna is het moment aangebroken dat ze werkelijk de staart aan mogen doen en komen de oefeningen. Het is best zwaar en niet eenvoudig om de goede slag te pakken te krijgen maar na verloop van tijd zie je dat het steeds beter gaat en de jonge dames genieten volop.

Onderwater

Na de pauze is het tijd om door de hoepel te zwemmen en zodra dit goed gaat kan de fotograaf onderwater om hier foto’s van te maken. Wat is er immers mooier om straks een foto te hebben van jezelf met een mooie gekleurde staart aan terwijl je als zeemeermin door de hoepel heen zwemt. Je kan het aan je oma en opa laten zien maar ook aan je vriendinnen of op school vertellen wat je hebt gedaan en de foto laten zien.

Zeemeermin-diploma

Aan het einde van de workshop kregen deze 8 kanjers ook nog een diploma omdat ze alle 8 verschrikkelijk goed hun best hebben gedaan.
Acht dromen zijn werkelijkheid geworden en zal de komende tijd nog veel over gesproken worden of verder worden gedroomd maar nu met het gevoel het ook zelf echt gedaan te hebben.

B&W Fotografie

Wij als B&W fotografie  genieten elke keer weer op nieuw als wij de glunderende gezichtjes zien en mee hebben mogen doen om deze droom waar te maken. Tot aan augustus gaan wij hier mee door en gaan dan eerst genieten van een vakantie om daarna in oktober weer verder te gaan met onze workshops om deze dromen ook voor andere kinderen waar te maken.

(Foto: B&W Fotografie)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top