EEM Groepenkasten

Zevenklapper voor Zwartemeer tegen Sleen

vv zwartemeer seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – vv Zwartemeer heeft het bekerduel gisteren tegen Sleen ogenschijnlijk eenvoudig gewonnen. Met 7-1 werden de gasten weer naar huis gestuurd.

Zwartemeer begon gisteren goed aan het bekerduel tegen Sleen. Na 25 minuten stond het 2-0, de eerste via een eigen doelpunt en de tweede door Leon Rijfkogel na een mooi uitgespeelde aanval. Toen leek het of Zwartemeer dacht dat de klus geklaard was en werd het voetbal een stuk minder. Sleen kon nog voor rust tegen scoren en gelijk na rust leek hun gelijkmaker onterecht afgekeurd wegens buitenspel.

Na een uur maakte Melroy Hemme met een schitterende uithaal de 3-1 en daarmee was de wedstrijd beslist. Sleen liet het er toen bij zitten en kon Lennart Voss de 4-1 maken. Dit gevolgd door de 5-1 van Thyran Lambers, de 6-1 door een speler van Sleen die een voorzet van Maurice Heine binnenliep. Het slotakkoord was voor Martin Bauerhuit die een penalty mocht verzilveren voor de 7-1.

Zwartemeer zit zodoende bij de laatste 32 van het bekertoernooi. Hopelijk komt er mooie tegenstander uit de bus voor de volgende ronde. Zondag wacht eerst het competitieduel uit bij HODO.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top