EEM Groepenkasten

Zieke knuffels kunnen op 13 mei naar het ziekenhuis

zieke knuffels knuffelziekenhuis teddybeer pixabayEmmen – Op zaterdag 13 mei 2017 kunnen alle zieke knuffels naar het Scheper Ziekenhuis in Emmen. Op die dag wordt een speciale knuffelziekenhuis ingericht.

Kinderen van groep 1 tot en met 4 kunnen samen met hun knuffel en ouders langskomen om hun ‘zieke’ knuffel weer beter te maken. Artsen-in-opleiding van Trant treden op die dag op als knuffeldokters en maken samen met de kinderen de knuffels weer beter. Hierbij wordt bijvoorbeeld ook een gipsje of een verbandje gelegd of wordt de knuffel zelfs ‘geopereerd’.

Speelse manier angst verminderen

Het doel van het knuffelziekenhuis is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met het ziekenhuis. De bedoeling is om hierdoor de eventuele angst voor het ziekenhuis te verminderen.

Aanmelden voor inloopspreekuur

De inloopspreekuren voor het knuffelziekenhuis zijn van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Aanmelden kan door te mailen naar knuffelziekenhuis.emmen@gmail.com onder vermelding van het tijdstip dat je ongeveer van plan bent te komen. Vol is vol!

Het spreekuur vindt plaats in straat 4 van het Scheper Ziekenhuis in Emmen. De route wordt vanaf de hoofdingang aangegeven.

Wat: knuffelziekenhuis
Waar: Scheper Ziekenhuis Emmen
Wanneer: zaterdag 13 mei 2017 van 9.30 tot 16.00 uur

(Bron: De Zuidenvelder)

Algemeen


Back To Top