EEM Groepenkasten

Zoek je een leuke en uitdagende sport? Twirl United zoekt jou!

twirlvereniging-twirl-united-klazienaveen-zoekt-leden-headerKlazienaveen – Twirl United is op zoek naar nieuwe leden. Zowel jongens als meiden vanaf 5 jaar zijn van harte welkom om een proefles te nemen bij deze leuke en uitdagende sport. Kom een keertje een gratis proefles volgen en ontdek zelf hoe leuk twirlen is!

Twirlen

Twirlen is een sport waarbij bijna alle dansvormen worden gecombineerd met twirltechnieken (het stokje). Daardoor wordt dansen niet alleen nóg leuker, maar ook uitdagender!

Twirl United is de twirlvereniging in Klazienaveen! Zij zijn gestart in november 2015 en hebben inmiddels al 20 twirlers! Ze hebben inmiddels al vele optredens gedaan en ook al goede punten gehaald in diverse wedstrijden.

Trainingen Twirl United

De trainingen zijn elke vrijdag in de gymzaal aan de Voeghoutenstraat in super gezellige teams! Wat is er nou leuker dan te dansen en te twirlen in een super leuk team vol vrienden en vriendinnen.

De trainingen zijn als volgt:

Kids team (5 t/m 7 jaar): 18:00 – 18:45 uur
Junior team (8 t/m 12 jaar): 18:45 – 19:45 uur
Senior team (13+): 19:45 – 21:15 uur.

Kom met ons Twirlen

Een proefles is gratis, dus kom een keer langs in de les of stuur een berichtje naar twirlunited@outlook.com. Kijk ook eens op onze Facebookpagina.

twirlvereniging-twirl-united-klazienaveen-zoekt-leden-headerBack To Top